Josefines gate 22 A

Josefines gate 22 A

Månedsleie 19.500,-
Primærrom 83m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

Majorstuen/Homansbyen- Lys og lekker 3-roms hjørneleilighet med romslig balkong, peis og garasje

Beliggenhet

Meget attraktiv, rolig og sentral beliggenhet ved Majorstuen/ Homansbyen, i et ettertraktet boligområde. Fra denne tre-roms leiligheten har du fint utsyn mot et skjermet indre gårdsrom. God intern beliggenhet i gårdens andre etasje.

Beliggenheten i Josefinesgate gir deg et sentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud.
Bydelen Frogner i den vestre enden av Josefinesgate fører deg ned mot fjorden, til Aker Brygge, og mot Bislett stadion i den østre enden av Josefinesgate.
Området byr på koselige fortauskaféer og restauranter, som er omkranset av flere parker og grøntområder. Der finner du Josefines park (tidligere villahage) med spennende kunst fra Fredrik Raddum.

Det er også gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Evo Fitness, Bislett Stadion. SATS Colosseum og Bislett eller eksklusive Artesia i Majorstuveien. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig transport til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter fra Majorstuen.

Flere dagligvarebutikker er i nærheten, deriblant Kiwi, Rema 1000 med også post i butikk, Coop Extra/Mega og Meny. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til Matvarehuset Jacobs ved Colosseum. Du finner også Vinmonopolet på Frogner, ved Colosseum senter, eller på Bislett i Thereses gate.

Majorstuen er et viktig kollektivt knutepunkt, og her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 11, 12 og 18, en rekke bussruter og alle T-banens linjer fra Majorstuen.
Trikkeholdeplassen til Josefinesgate 22 A er Homansbyen med trikk nummer 11.
Taxiholdeplassen er i Oscars gate, rett foran restauranten Olivia, som er i samme bygård.

Megler