Totaltrenovert leilighet . Meget høy standard

Josefines gate 22D

Månedsleie 26.500,-
Primærrom 91m2
Bruttoareal 100m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Majorstuen/Homansbyen - Attraktivt beliggende 3- roms toppleilighet m/terrasse på 10 kvm

Beliggenhet

Meget attraktiv, rolig og sentral beliggenhet på Majorstuen/Homansbyen i det som utvilsomt er områdets mest ettertraktede boligområde. Fra leiligheten har du fint utsyn mot skjermet indre gårdsrom, og livlig utsyn nedover Hegdehaugsveien. God intern beliggenhet i gårdens tredje etasje med, skjermet for innsyn på begge sider.

Beliggenheten i Josefines gate gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud samt god offentlig kommunikasjon. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud.

Bislett for øvrig byr på koselige fortauskaféer og restauranter. Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Rett utenfor døren finner du Josefines part (tidligere villahage) med spennende kunst fra Fredrik Raddum. Videre gangavstand til Slottsparken og spektakulære Frognerparken med skulpturer og grøntanlegg i særklasse. Det er for øvrig også gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Evo Fitness, Bislett Stadion, SATS, Elixia Colosseum eller eksklusive Artesia i Majorstuveien. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Kiwi, Rema 1000, Coop Extra/Mega og Meny. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til Matvarehuset Jacobs ved Colosseum. Du finner også vinmonopolet ved Colosseum senter eller på Bislett i Thereses gate.

Majorstuen er et viktig kollektivt knutepunkt og her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 11, 12 og 19, en rekke bussruter og alle Tbanens
linjer. Det er videre flere holdeplasser rett utenfor leiligheten, deriblant Homansbyen og Rosenborg.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer