Kalderaveien 12A

Kalderaveien 12A

Månedsleie 18.000,-
Primærrom 90m2
Bruttoareal 104m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Flott 4-roms topp-/hjørneleilighet - Solrik terrasse, garasjeplass, gasspeis, 3 soverom og 2 bad!

Beliggenhet

Kalderaveien 12 A har meget attraktiv og flott beliggenhet i Fossum Terrasse omkranset av grøntareal. Gode lysforhold og stor, solrik, sørvestvendt terrasse.

Fossum Terrasse ligger i landlige omgivelser i Bærum, like ved grensen til Oslo. Sameiet har egne friarealer som ballslette, lekeplasser, grøntanlegg, beplantning og gårdsplass uten biltrafikk. Veletablert og hyggelig boområde for både barn og voksne.Her finnes det barnehage med prioritert plass for beboerne. Det er gåavstand til Eiksmarka skole, Fossum idrettsanlegg, tre golfbaner og fint turterreng i Bærumsmarka. Det er få minutters kjøring til Eiksmarka med forretninger, Eiksmarka skole og diverse andre servicetilbud samt kort kjøreavstand (og bussforbindelse) til Østerås (ca. 5 min) med Østerås ungdomsskole og Østerås kjøpesenter med en rekke forretninger som post, apotek, vinmonopol, treningssenter og matbutikker. Også kort vei til Grini Næringspark med flere butikker og aktivitetsmuligheter, blant annet stort lekeland. Til Oslo sentrum er det ca. 15 minutter med bil. Det går T-bane fra Eiksmarka hvert 15. minutt og det tar ca. 14 minutter til Oslo. Bussen til Sandvika stopper ved Fossum Terrasse.

Området grenser til marka, med mange fine turstier som fører deg rett ut i et av Bærums flotteste friluftsområder både sommer og vinter. Det er kort vei opp til Østernvann med fine bademuligheter og flott tursti opp til Brunkollen, et yndet utfartssted hele året. På vinterstid er det fine oppkjørte skiløyper rett utenfor sameiet som fører deg inn til mange fine titfartsløyper i marka. Området er kjent for et aktivt idrettsmiljø med Fossum idrettspark rett ved. Her er det bl.a. lysløype, skibakker og fotballbaner. Av andre aktiviteter i området er det flere golfbaner, tennisbaner m.m.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer