Kalderaveien 12A

Kalderaveien 12A

Månedsleie 18.000,-
Primærrom 90m2
Bruttoareal 104m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Flott 4-roms topp-/hjørneleilighet - Solrik terrasse, garasjeplass, gasspeis, 3 soverom og 2 bad!

Beliggenhet

Kalderaveien 12 A har meget attraktiv og flott beliggenhet i Fossum Terrasse omkranset av grøntareal. Gode lysforhold og stor, solrik, sørvestvendt terrasse.

Fossum Terrasse ligger i landlige omgivelser i Bærum, like ved grensen til Oslo. Sameiet har egne friarealer som ballslette, lekeplasser, grøntanlegg, beplantning og gårdsplass uten biltrafikk. Veletablert og hyggelig boområde for både barn og voksne.Her finnes det barnehage med prioritert plass for beboerne. Det er gåavstand til Eiksmarka skole, Fossum idrettsanlegg, tre golfbaner og fint turterreng i Bærumsmarka. Det er få minutters kjøring til Eiksmarka med forretninger, Eiksmarka skole og diverse andre servicetilbud samt kort kjøreavstand (og bussforbindelse) til Østerås (ca. 5 min) med Østerås ungdomsskole og Østerås kjøpesenter med en rekke forretninger som post, apotek, vinmonopol, treningssenter og matbutikker. Også kort vei til Grini Næringspark med flere butikker og aktivitetsmuligheter, blant annet stort lekeland. Til Oslo sentrum er det ca. 15 minutter med bil. Det går T-bane fra Eiksmarka hvert 15. minutt og det tar ca. 14 minutter til Oslo. Bussen til Sandvika stopper ved Fossum Terrasse.

Området grenser til marka, med mange fine turstier som fører deg rett ut i et av Bærums flotteste friluftsområder både sommer og vinter. Det er kort vei opp til Østernvann med fine bademuligheter og flott tursti opp til Brunkollen, et yndet utfartssted hele året.

Mer om eiendommen

På vinterstid er det fine oppkjørte skiløyper rett utenfor sameiet som fører deg inn til mange fine titfartsløyper i marka. Området er kjent for et aktivt idrettsmiljø med Fossum idrettspark rett ved. Her er det bl.a. lysløype, skibakker og fotballbaner. Av andre aktiviteter i området er det flere golfbaner, tennisbaner m.m.

Oppdragsnummer

10-19-0045

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Inneholder: Entré/gang, 2 bad, kjøkken, stue, innvendig bod, 3 soverom.

Spisestue til stue
Stue

Ytre rom: Garasjeplass. Bod.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning er fra byggeåret og består av glatte fronter med stålhåndtak, heltre benkeplater (2011), fliser over benk (2011), integrert komfyr (2011) med induksjonstopp (2018), ventilator/avtrekk, oppvaskmaskin (2018), to stålkummer med blandebatteri, Waterguard lekkasjestopper i underskap og varmtvannsbereder.

Bad/wc

Baderom 1 med frittstående badekar, veggmontert wc, servant med underskap og blandebatteri, opplegg til vaskemaskin. Baderom 2 inneholder dusjhjørne med skyvedør, veggmontert wc, servant.

Vegger

Veggflater består av malt betong, sparklede/malte gipsplater og fliser på baderom. To vegger i stue og én vegg på ett soverom ble malt i 2016. Øvrige vegger malt i 2011.

Gulv

Gulvflater består av parkett og fliser.

Kort foralt:

-Barnevennlig og fredelig beliggenhet med nærhet til natur og friområder.
-Boligens interne beliggenhet i enden av rekken.
-Tilbaketrukket beliggende i 2. etasje i 4-mannsbolig.
-Topp- /hjørneleilighet.
-Stor og solrik terrasse.
-Garasjeplass.
-Gasspeis.
-3 soverom og 2 bad/wc.
-1 innvendige bod og 1 bod i kjeller.
-Nytt i 2002.
-Trygg gangvei til skole.
-Barnehage i umiddelbar nærhet på feltet med prioritertplass for beboerne.
-Kort vei til idylliske Østernvann og Brunkollen.
-3 golfbaner rett ved og bare få minutter til Fossum Idrettsanlegg med fotballbaner,
-Skiløyper (lysløyper), rulleskiløype og skiskytteranlegg.
-Populært og solrikt boligfelt med store, velholdte grøntarealer.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.
Hvitevarer på kjøkken medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 18 000,- pr. måned.

Gang
Spisestue

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Garasjeplass medfølger leieforholdet.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er:
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen.

Stue
Fra kjøkken til stue

Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet.

Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 15.april, eller etter avtale.
Leieperiode: 1-2 år etter avtale.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.01.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.04.2020.

Stue
Kjøkken
KV 5 (2)

Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.01.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

kv 7 (2)
Innvendig bod

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer