Herlig beliggenhet. 1 soverom.

Kavringen Brygge 1

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 49m2
Bruttoareal 52m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

TJUVHOLMEN - Lekker 2-roms ytterst på Tjuvholmen. Solrik balkong, heis, delvis

Beliggenhet

Representativ og god beliggenhet ytterst på attraktive Tjuvholmen. Tjuvholmen ligger vest i Oslo sentrum i forlengelsen av Aker Brygge, og er en del av Bydel Frogner.

Maritime og meget gjennomførte omgivelser. Eiendommen ligger et stenkast fra The Thief, badebrygge, badestrand, diverse kunstmuseer og meget gode restauranter. I tillegg ligger Thief Spa i umiddelbar nærhet hvor man har anledning til å tegne medlemsskap som gir fri tilgang til treningssenter og spaavdeling. En spasértur rundt Tjuvholmen gir deg "en reise" i europeisk, moderne arkitektur. Arkitekturen er variert og mange arkitekter har vært engasjert. Ca to tredjedeler er boliger og resten næringslokaler. Unik arkitektur, spennende miljø og representative uteområder er særtrekk for området.

Det er anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen.

Tjuvholmen består av tre holmer og ligger mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset. Leiligheten ligger sentralt til, et stenkast fra Oslos kulturattraksjon - Astrup Fearnley museet, opplevelsessenteret og skulpturparken, tegnet av en av verdens mest anerkjente og ettertraktede arkitekter; Renzo Piano, samt flere av byens beste restauranter.

Tjuvholmen er et bilfritt område der trafikk og parkering foregår under bakkenivå. Noen minutters gange til 21-bussen og ca 4-5 min gange til bytrikk (nr 12). Ca 10 min spaséravstand til Nationaltheatret med bl.a. alle t-baner og flytog.

Et rikt utvalg av bymessige servicetilbud og svært gode shoppingmuligheter på Aker Brygge. Ellers gangavstand til Vika, Solli Plass, Frogner, Skillebekk og sentrum/ Karl Johan.

Oppdragsnummer

10-18-0054

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer