Herlig beliggenhet. 1 soverom.

Kavringen Brygge 1

Månedsleie 22.500,-
Primærrom 49m2
Bruttoareal 52m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

TJUVHOLMEN - Lekker 2-roms ytterst på Tjuvholmen. Solrik balkong, heis, delvis møblert

Beliggenhet

Representativ og god beliggenhet ytterst på attraktive Tjuvholmen. Tjuvholmen ligger vest i Oslo sentrum i forlengelsen av Aker Brygge, og er en del av Bydel Frogner.

Maritime og meget gjennomførte omgivelser. Eiendommen ligger et stenkast fra The Thief, badebrygge, badestrand, diverse kunstmuseer og meget gode restauranter. I tillegg ligger Thief Spa i umiddelbar nærhet hvor man har anledning til å tegne medlemsskap som gir fri tilgang til treningssenter og spaavdeling. En spasértur rundt Tjuvholmen gir deg "en reise" i europeisk, moderne arkitektur. Arkitekturen er variert og mange arkitekter har vært engasjert. Ca to tredjedeler er boliger og resten næringslokaler. Unik arkitektur, spennende miljø og representative uteområder er særtrekk for området.

Det er anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen.

Tjuvholmen består av tre holmer og ligger mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset. Leiligheten ligger sentralt til, et stenkast fra Oslos kulturattraksjon - Astrup Fearnley museet, opplevelsessenteret og skulpturparken, tegnet av en av verdens mest anerkjente og ettertraktede arkitekter; Renzo Piano, samt flere av byens beste restauranter.

Tjuvholmen er et bilfritt område der trafikk og parkering foregår under bakkenivå. Noen minutters gange til 21-bussen og ca 4-5 min gange til bytrikk (nr 12). Ca 10 min spaséravstand til Nationaltheatret med bl.a. alle t-baner og flytog.

Et rikt utvalg av bymessige servicetilbud og svært gode shoppingmuligheter på Aker Brygge. Ellers gangavstand til Vika, Solli Plass, Frogner, Skillebekk og sentrum/ Karl Johan.

Matrikkel

Gnr. 210 bnr. 46 snr. 32 i Oslo kommune

Innhold

Entre med garderobe. Luftig stue med utgang til balkong med herlig sjø utsikt. Kjøkken i åpen løsning. Soverom med garderobeskap.Meget pent, flislagt bad/WC med varmekabler i gulv og opplegg vaskemaskin.

Lekker og påkostet leilighet, moderne standard på overflater, innredninger og utstyr. Gjennomgående store glassflater fra gulv til tak som gir mye lys, flott fjordutsikt og en maritim følelse

Oppdragsnummer

10-21-0148

Areal

8.Etasje: 49 kvm BRA

Innhold og standard

Entre med garderobe. Luftig stue med utgang til balkong med herlig sjø utsikt. Kjøkken i åpen løsning. Soverom med garderobeskap.Meget pent, flislagt bad/WC med varmekabler i gulv og opplegg vaskemaskin.

Lekker og påkostet leilighet, moderne standard på overflater, innredninger og utstyr. Gjennomgående store glassflater fra gulv til tak som gir mye lys, flott fjordutsikt og en maritim følelse

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger leiligheten, samt vaskemaskin

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 22.600,- pr. måned.
I tillegg til leie kommer strøm.
( basis internett er inkludert i leien )

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme fra radiatorer inkl i leie. Varmekabler i gulv på bad/WC.

Parkering

Muligheter for garasjeplass i underjordisk garasjeanlegg med enkel innendørs heisforbindelse fra leiligheten Ta kontakt med megler

Energimerking

B- Mørkegrønn

Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker (forutsetter utleiers samtykke).
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Som et alternativ kan også firmagaranti vurderes.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse:1. DES
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.

Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.08.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.11.2022

Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.08.2022 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Super nice 1 bedroom aparment in Tjuvholmen, High standard. Partly furnished

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer