Herlig beliggenhet . Utsikt til Frognerparken

Kirkeveien 11

Månedsleie 36.000,-
Primærrom 165m2
Bruttoareal 165m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNERPARKEN- Stor og lekker 4 roms-sentralt- utsikt til Frognerparken

Beliggenhet

Stor leilighet med særdeles attraktiv beliggenhet i et av de mest ettertraktede områdene på Frogner rett foran inngang til Frognerparken og like ved Vestkanttorget. Et steinkast unna Frognerbadet, tennisbane, Frogner Stadion med skøytebane på vinterstid. Området gir mulighet for meget god offentlig kommunikasjon, hvorav nærmeste holdeplass for buss og trikk er ved inngangen til Frognerparken, ca. 30sek gange fra boligen. Buss og trikk går vært 5. og 10. minutt. Kort vei til T-banestasjon på Majorstuen.

Det er nærbutikk like ved, flere barnehager i området, kort vei til offentlige kommunikasjoner og diverse servicetilbud. Kort spaseravstand også til Majorstuen med bl.a. handlegaten Bogstadveien hvor man finner man et mangfold av eksklusive delikatesseforretninger, kaféer, restauranter, dagligvarebutikker, skredder,
frisørsalonger, bokhandler, apotek, vinmonopol, banker, treningssentre m.m.

Oppdragsnummer

10-18-0090

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

2. etasje: Primærrom utgjør ca 165 kvm

Innhold og standard

Lys og moderne leilighet som inneholder: Entre, stor og romslig stue, med utgang til balkong. 3 soverom. 1 bad. Separat toalett

- Leiligheten oppleves som lys og moderne med smarte løsninger.
- Boligen har en god rominndeling og god arealutnyttelse.
- Lite innsyn og stille beliggende
- Trivelig området med Frognerparken utenfor døren.
- God offentlig kommunikasjon.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer