Herlig beliggenhet . Utsikt til Frognerparken

Kirkeveien 11

Månedsleie 36.000,-
Primærrom 165m2
Bruttoareal 165m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNERPARKEN- Stor og lekker 4 roms-sentralt- utsikt til Frognerparken

Beliggenhet

Stor leilighet med særdeles attraktiv beliggenhet i et av de mest ettertraktede områdene på Frogner rett foran inngang til Frognerparken og like ved Vestkanttorget. Et steinkast unna Frognerbadet, tennisbane, Frogner Stadion med skøytebane på vinterstid. Området gir mulighet for meget god offentlig kommunikasjon, hvorav nærmeste holdeplass for buss og trikk er ved inngangen til Frognerparken, ca. 30sek gange fra boligen. Buss og trikk går vært 5. og 10. minutt. Kort vei til T-banestasjon på Majorstuen.

Det er nærbutikk like ved, flere barnehager i området, kort vei til offentlige kommunikasjoner og diverse servicetilbud. Kort spaseravstand også til Majorstuen med bl.a. handlegaten Bogstadveien hvor man finner man et mangfold av eksklusive delikatesseforretninger, kaféer, restauranter, dagligvarebutikker, skredder,
frisørsalonger, bokhandler, apotek, vinmonopol, banker, treningssentre m.m.

Oppdragsnummer

10-18-0090

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

2. etasje: Primærrom utgjør ca 165 kvm

Mer om eiendommen

Innhold og standard

Lys og moderne leilighet som inneholder: Entre, stor og romslig stue, med utgang til balkong. 3 soverom. 1 bad. Separat toalett

- Leiligheten oppleves som lys og moderne med smarte løsninger.
- Boligen har en god rominndeling og god arealutnyttelse.
- Lite innsyn og stille beliggende
- Trivelig området med Frognerparken utenfor døren.
- God offentlig kommunikasjon.
- Gode solforhold, flott utsikt til Frognerparken

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet. Leiligheten leies ellers ut umøblert

2_soverom_1
6_stue_2

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 36 000,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

1 . Utendørs parkeringsplass medfølger leieforholdet.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Energikarakter G. Oppvarmingskarakter Rød
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre.

Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

3_1_3Dplan_1
3_soverom_2

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse:Leiligheten er ledig nå
Leieperiode: Langtidsleie søkes ( 3 år)

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.11.2019 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.02.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 01.11.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

4_soverom_3
1_bad_1

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

7_terrasse_1
1_1_2Dplan_1

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer