Super sentralt og populær beliggenhet.

Kirkeveien 21

Månedsleie 15.000,-
Primærrom 50m2
Bruttoareal 53m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Frogner - Lekker 2 roms | Heis | Balkong | Meget sentral beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger i en rolig, enveiskjørt gate sentralt på Frogner, og her har du kort gangavstand til det meste. Nabolaget er et av Oslos mest etterspurte nabolag med blant annet Frognerparken og Vestkanttorget i umiddelbar nærhet.

Hyggelig nabolag og kort vei til kollektivtransport, matbutikker, kafeer og annet. 12 og 15 trikken og 20-bussen stopper begge i nærheten, og tar deg enkelt til alle deler av byen. 5 minutters gange til Majorstuen.

Området tilbyr samtidig et stort spekter av treningsmuligheter med bl.a. SATS/Elixia ved Colosseum Park, samt noe mer eksklusive Artesia med både trening og spa.

Fine muligheter for tur- og joggemuligheter i Frognerparken, så vel som Bygdøy - både sommer og vinter. Kort t-banetur til Sognsvann eller Holmenkollen med sitt uendelige vei- og løypenett

Matrikkel

Gnr. 212 bnr. 529 snr. 2 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0075

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
1. etasje: Primærrom utgjør 50 kvm

Innhold og standard

Leiligheten er renovert i nyere tid og holder en god standard

Inneholder:
Entre, bad, stue med delvis åpen kjøkken løsning, utgang til balkong samt 1 soverom

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer