Super sentralt og populær beliggenhet.

Kirkeveien 21

Månedsleie 14.800,-
Primærrom 50m2
Bruttoareal 53m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Frogner - Lekker 2 roms | Heis | Balkong | Meget sentral beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger i en rolig, enveiskjørt gate sentralt på Frogner, og her har du kort gangavstand til det meste. Nabolaget er et av Oslos mest etterspurte nabolag med blant annet Frognerparken og Vestkanttorget i umiddelbar nærhet.

Hyggelig nabolag og kort vei til kollektivtransport, matbutikker, kafeer og annet. 12 og 15 trikken og 20-bussen stopper begge i nærheten, og tar deg enkelt til alle deler av byen. 5 minutters gange til Majorstuen.

Området tilbyr samtidig et stort spekter av treningsmuligheter med bl.a. SATS/Elixia ved Colosseum Park, samt noe mer eksklusive Artesia med både trening og spa.

Fine muligheter for tur- og joggemuligheter i Frognerparken, så vel som Bygdøy - både sommer og vinter. Kort t-banetur til Sognsvann eller Holmenkollen med sitt uendelige vei- og løypenett

Matrikkel

Gnr. 212 bnr. 529 snr. 2 i Oslo kommune

Innhold

Leiligheten er renovert i nyere tid og holder en god standard

Inneholder:
Entre, bad, stue med delvis åpen kjøkken løsning, utgang til balkong samt 1 soverom

Oppdragsnummer

10-22-0028

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
1. etasje: Primærrom utgjør 50 kvm

Innhold og standard

Leiligheten er renovert i nyere tid og holder en god standard

Inneholder:
Entre, bad, stue med delvis åpen kjøkken løsning, utgang til balkong samt 1 soverom

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.
Boligen leies ut umøblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 14 800,- pr. måned.
I tillegg til leie tilkommer internett og evt kabel tv

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering (kr 3.000,- pr år for 2018). Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.05.2022
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.01.2023 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.03.2023
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.01.2023 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Perfect located 1 bedroom apartment. Good standard

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer