Moderne og fin 2-roms med alt du trenger når marka.

Kjelsåsveien 164E

Månedsleie 12.500,-
Totalpris 37.500,-
Primærrom 36m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

FRYSJA - Moderne 2-roms toppleilighet med 1 soverom, bad, stue/kjøkken, balkong og felles takterrasse. Turterreng.

Beliggenhet

Flott beliggenhet med kort vei til marka med lysløype, turstier og badeplasser. De nærmeste bussholdeplassene er Frysja, Stillatorget og Brekkekrysset. Kjelsås togstasjon og trikkestopp ligger ca. 10 minutter unna. Kort vei til Ring 3. Matvarebutikk Joker og café Pitstop i bygget, ellers Rema 1000, Coop og apotek i kort avstand fra leiligheten. Treningssenteret Avancia på andre siden av gaten og Evo i nabobygget. Frysjadammen ved Akerselva er en populær badeplass.

Matrikkel

Gnr. 59 bnr. 732 snr. 1, andelsnr. 69 i Frysjalia Borettslag med orgnr. 920487025 i Oslo kommune

Innhold

Entré m. bod, bad, stue m. åpen kjøkkenløsning, balkong, soverom.

Oppdragsnummer

10-22-0065

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
5. etasje (4. etg.): Primærrom utgjør 37 kvm.

Innhold og standard

Lys toppleilighet med store vinduer: inneholder rommelig entré m. stor bod, rommelig bad med dusjhjørne og vaskemaskin, stue med åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer, utgang til balkong på 6 kvm. med sol mesteparten av dagen, soverom med dobbeltseng og inngang fra to sider. Én trapp opp fra leiligheten finner man felles takterrasse. Leiligheten leies ut møbler. Det er felles ski- og sykkelbod i kjeller. Ofte er det mulig å leie parkeringsplass av andre eiere i felles garasjeanlegg.

Megler