Kjølberggata 27A

Kjølberggata 27A

Månedsleie 14.500,-
Primærrom 50m2
Bruttoareal 57m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Nedre Kampen- Flott og lys 3-roms leilighet i 3 etg - Sentral beliggenhet - Kabeltv & internett ink - Felles takterrasse

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et svært sentralt og populært område i bydel Gamle Oslo like øst for Oslo sentrum. Fra leiligheten er det gangavstand til det meste av fasiliteter og servicetilbud, herunder et stort utvalg av butikker, offentlig kommunikasjon som buss, trikk og t-bane rett i nærheten. Kort vei til yrende liv på Teaterplassen med mange kafeer, restauranter og uteplasser. Spektrum, Oslo City, Oslo S og Posten ligger i umiddelbar nærhet. Det er kort gangavstand til Karl Johan og Grünerløkka.

Kampen park, Tøyenparken, Botanisk hage og Middelalderparken med vannspeilet er ikke langt unna. For den natur- og mosjonsglade er ikke veien lang til Ekebergåsen med skulpturpark. Treningsmuligheter på bl.a. Tøyenbadet, SATS Kampen og Spektrum. Tøyensenteret med butikker, post i butikk, baker, sushi og diverse kafebarer ligger også innen gåavstand.

Området har vært i stor utvikling de seneste årene. På et drøyt kvarter til fots eller knapt 5 min på T-banen kommer man til hovedstadens pulsåre. God dekning på offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, t-bane fra Tøyen T-banestasjon hvor alle t-banens linjer stopper. Buss i Kjølberggata og Hagegata (linje nr. 20, 37 & 60).

Matrikkel

Gnr. 231 bnr. 261 snr. 5 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-21-0042

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer