Konglungveien 22B

Konglungveien 22B

Månedsleie 25.000,-
Primærrom 113m2
Soverom 3
Boligtype Enebolig

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

En perle av en liten enebolig! Hage med fantastisk sjøutsikt, tilgang privat strand og mulighet for å leie båtplass.

Beliggenhet

Praktfull og unik beliggenhet i svært idylliske omgivelser ved Oslofjorden ytterst på Konglungen. Panorama fjordutsikt og tilgang privat strand/badeplass. Sol hele dagen. Ca. 10 min. kjøring til Asker sentrum og til Sandvika. Adkomsten ut til Konglungen er opparbeidet med ny vei med gang og sykkelsti. Dette er sørlandsidyll på sitt beste med direkte tilknytning til sjøen. For øvrig er området på Konglungen preget av villabebyggelse. Her finnes naturstier, lune viker og fine helårs rekreasjonsmuligheter. Offentlig kommunikasjon med lokalbuss retning Vettre, med korrespondanse videre retning Oslo og Asker. Tog fra Asker.

Oppdragsnummer

10-19-0064

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Meget praktisk, moderne og delikat bolig med god planløsning. Fantastiske utearealer med terrasse med utemøblerl, plen, plattinger og egen sti ned til privat strand. Noe fellestomt som man deler med nabo/eier.

Inneholder:

Hovedetasje: Hovedinngang med garderobe, gang med utgang til terrasse/hage, stort spiseskjøkken med hvitevarer, spiseplass og høyt under taket som gir en fin atmosfære, romslig stue med gasspeis og sjøusikt gjennom store vinduer, gjeste wc, bad med dusj og wc, "master bedroom" med godt med garderobeskap.

Underetasje: Gang med stor skyvedørsgarderobe, 2 romslige soverom med skyvedørsgarderobe hvorav ett med utgang hage, bod , vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer