Pen 3-roms toppleilighet med god standard, mye lys, balkong og mulighet for parkering.

Kråkstadveien 1

Månedsleie 15.000,-
Totalpris 45.000,-
Primærrom 81m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

SKI - pen og luftig 3-roms toppleilighet med 2 soverom, bad, stue, kjøkken, balkong og mulighet for parkering.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet, kort vei til kollektivtilbud, kjøpesenter mm.

Matrikkel

Gnr. 135 bnr. 10 snr. 36 orgnr. 976739140 i Nordre Follo kommune

Innhold

3-roms leilighet med entré, bad, 2 soverom, kjøkken, stue, balkong, mulighet for p-plass.

Oppdragsnummer

10-22-0063

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
4. etasje: Primærrom utgjør 81 kvm.

Innhold og standard

3-roms topp- og hjørneleilighet med balkong med utgang fra stue og soverom. Leiligheten holder god standard og har bl.a. kjøkken fra 2016 med hvitevarer. Det er opplegg for vaskemaskin på kjøkkenet. Badet er fra 2019 med dusjhjørne. Det er mye vinduer i leiligheten og den oppleves derfor lys og luftig. Det er 2 soverom der hovedsoverommet har garderobeskap. Rommelig entré/gang med garderobeskap. Bod i kjeller og fellesvaskeri i kjelleren.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut delvis møblert, herav hvitevarer tilhørende kjøkken.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 15 000,- pr. måned inkl. oppvarming, varmtvann og grunnpakke tv- og internett.
Utgifter til strøm, evnt. høyere hastighet på internett og større kanalpakke tv, og evt alarm kommer i tillegg til husleien. Leietaker må tegne egen innboforsikring.

Oppvarming

Via radiatorer. Varmekabler på bad.

Parkering

Mulighet for å leie utendørs parkeringsplass av eier, etter "førstemann til mølla-prinsippet". Har man behov for flere plasser eller garasje, skal det være mulig å leie dette av sameiet.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Ledig omgående.
Leieperiode: 3 år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.05.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2023 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Jon Martin Knai Strandlie
Mobil: 40 00 98 91

International customers

Nice 3-room penthouse apartment with 2 bedroom, bathroom, kitchen, livingroom, balcony and possibility to rent a parking space.

Megler