3-roms leilighet tilknyttet tomannsbolig med egen inngang og uteplasser.

Kristian Auberts vei 16

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 80m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

RØA - Spesielt hyggelig og sjarmerende bolig med 2 soverom, kontor/lekerom, fine uteplasser, hage og parkeringsplass.

Beliggenhet

Rolig og fin beliggenhet inntil lite skogholt. Lysejordet skole og Røabanen i nærheten. Kort vei til Spar i Vækerøveien.

Matrikkel

Gnr. 12 bnr. 246 i Oslo kommune

Innhold

Entré, kjøkken med spiseplass, soverom, bad, stue med utgang til terrasse og hage, soverom og kontor/lekestue i andre etasje.

Oppdragsnummer

10-23-0004

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
1. etasje: Primærrom utgjør ca. 80 kvm.

Innhold og standard

Veldig hyggelig leilighet over to etasjer med entré med garderobeskap, spisekjøkken med alle hvitevarer og utgang til terrasse, stor og lys stue med mye vinduer og utgang til terrasse og hage med en liten skog utenfor, rommelig soverom med direkte adkomst til stort bad med badekar med dusj og inngang til eget rom med vaskemaskin. Det er to innganger til badet. Trapp til 2. etg. med soverom og lekestue/kontor med lagringsplass. Mulighet for å parkere på utsiden. Eier bruker noe av hagen utenfor leiligheten selv, og vil også gå igjennom hagen. Leietaker må holde egen del av hagen i orden selv.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 22 000,- pr. måned inkl. grunnpakke internett (og tv) fra Altibox og grunnpakke alarm fra Verisure.
Utgifter til strøm, evt. høyere hastighet internett og evt større alarmpakke kommer i tillegg til husleien. Leietaker må tegne egen innboforsikring.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Mulig å parkere en bil utenfor inngangspartiet til leiligheten, eller gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Ledig omgående.
Leieperiode: 3 år +.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2024. Dette avhenger av når det blir innflytting.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2023 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Jon Martin Knai Strandlie
Mobil: 40 00 98 91

International customers

Very charming 3-room apartment which feels like a small house. It has it own entrance where you can park one car outside. The apartment has a kitchen with space for a dining table, bedroom with direct entrance to a bathroom, living room with door to terraces and a garden. In the second floor there is an office space or kids playing room, and a bedroom.

Megler