Stor og innholdsrik leilighet med entré, bod/garderobe, hall, stue med vedovn og utgang til stor terrasse, kontor/sovealkove, kjøkken, soverom, bad, toalett, heis, felles takterrasse, mulighet for garasjeplass.

Kurveien 5

Månedsleie 18.500,-
Totalpris 9.542,-
Primærrom 126m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

GREFSEN/KJELSÅS - Stor leilighet med terrasse, hage, 1 soverom, kontor/"sovealkove", stue, hall, takterrasse, garasje*.

Beliggenhet

Rolig og fritt beliggende på Grefsen. Det er fint utsyn over nærområdet fra leiligheten. I området ligger Disen, Grefsen, Kjelsås, Morellbakken og Engebråten skole. Kort vei til flere kunstgress og gressbaner som f.eks. Myrerjordet som det nærmeste. Dagligvareforretning som Spar ligger i gangavstand. I nærområdet finner du Grefsenkollen restaurant og skianlegg, spisestedet Trollvannstua og badeplassen Grønvoldstangen/Brekkedammen ved Akerselva som utløper fra Maridalsvannet.

Matrikkel

Gnr. 75 bnr. 655 snr. 9 orgnr. 990297304 i Oslo kommune

Innhold

Entré, innvendig bod/garderobe, hall, kontor/"sovealkove", stue, terrasse og hage, kjøkken, soverom, bad, toalett og mulighet for å leie garasje og bod.

Oppdragsnummer

10-22-0044

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
Primærrom utgjør 126 kvm.

Innhold og standard

Stor og innholdsrik leilighet i 2. etg. bestående av entré, stor innvendig bod med mye garderobeplass, hall, stor stue med utgang til terrasse med utebod, liten hage og trapp ned til gateplan, rommelig kontor/"sovealkove", fint kjøkken med integrerte hvitevarer, pent bad med dusjhjørne, pent toalett med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, stort soverom med mye garderobeplass, elektrisk oppvarming med gulvvarme i stue og kontor/"sovealkove", rommelig og flott hall i inngangpartiet i bygget, heis og felles takterrasse med panorama.

Megler