Kvernkallveien 3

Kvernkallveien 3

Månedsleie 31.000,-
Primærrom 240m2
Soverom 4
Boligtype Tomannsbolig

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

ULLERN- Lys og moderne 1/2-part av tomannsbolig med attraktiv beliggenhet- flott solrik og usjenert hage- ledig Jan 2021

Beliggenhet

Attraktivt, solrikt og rolig beliggende på Ullern. Området er meget godt tilrettelagt for barnefamilier og det bor barn i alle aldere i nærområdet. Her er det gode oppvekstvilkår og et hyggelig bomiljø.

Kort avstand til nærbutikk, offentlig kommunikasjon (t-bane Bjørnsletta, buss og trikk), flytog fra Lysaker), CC-Vest handlesenter, skoler og flere barnehager.
Flotte rekreasjonsmuligheter i naturvernsområde langs Lysakerelven, i naturskjønne Mærradalen og Frognerkilen. Det er sykkelsti til byen langs Bestumkilen og Frognerkilen. Badeplasser på bl.a. Sollerudstranda og Hydrostranda, samt på Lysaker Brygge og Bygdøy.

En liten biltur unna er det et stort utvalg av preparerte langrennsspor med egne lysløyper om vinteren fra Fossum og Bogstadvannet, samt alpinbakker i Tryvann Skisenter. I nærområdet finnes også fotballbaner, idrettsanlegg, tennisbaner og treningssentre.

Matrikkel

Gnr. 10 bnr. 571 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0107

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Denne halvparten har en ettertraktet og barnevennlig beliggenhet på Ullern. Boligen har en god planløsning med høy standard og den fremstår som lys og trivelig med solskjerming på alle vindu samt en flott opparbeidet hage med gode solforhold.

Boligen er påbygd og gjennomgående renovert i senere tid og inneholder:

Megler