God solforhod . God standard

Labben 4

Månedsleie 25.000,-
Primærrom 187m2
Bruttoareal 197m2
Soverom 4
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

EIKSMARKA - Enebolig med svært attraktiv beliggenhet. Barnevennlig - flott hage. Møblert.1 års leie

Beliggenhet

Labben 4 ligger meget flott til i én av Eiksmarkas mest attraktive veier, et barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk. Nabolaget er meget hyggelig, det er et godt bomiljø med barn i alle aldre. Boligen ligger perfekt til med en flott hage.
På Østerås og Eiksmarka er det bl.a. danseskole, treningssenter, tennisbaner, fotball-løkker, skøytebaner, speider osv. Det er et godt utvalg av barnehager i nærområdet.

Bussholdeplass ligger kun ca. 2 minutters gange fra boligen til busstoppet i Nordjordet her tar bussen deg fra Eiksmarka - Lysaker og Oslo og motsatt retning til Østerås og Bekkestua, her ifra videre til Sandvika. Eiksmarka T-banestasjon er nærmest, herfra kommer du til Majorstuen på 14 minutter. Det er også kun noen minutters gange til stoppested for flybuss. Ca 2 minutters gange til nærbutikk og 5 minutters kjøretur til Østeråssenteret med de fleste servicetilbud som post, legekontor, apotek, treningssenter, matbutikk, vinmonopol m.m. Eiksmarka senter ligger ca 10 minutters gange fra boligen. Kort vei til Bekkestua sentrum, CC-Vest og Sandvika Storsenter. Perfekt beliggenhet for deg som liker å gå tur i skogen og ha en aktiv livsstil, her er alt tilgjengelig rett i nærområdet. Det er tursti langs lysakerelven fra Bogstad golfbane og til Lysaker. Det er fint å gå fra Labben og til Bogstad golfbane og videre til f.eks Fossum. Det er bademuligheter både i Bogstadvannet og Østernvann. Skiløyper fra Eiksmaka skole til bl.a Skytterkollen, Brunkollen, Haslumseter, samt lysløyper på Fossum. Helt fantastisk turområde i Fossum marka både sommer og
vinter.

Matrikkel

Gnr. 33 bnr. 46 i Bærum kommune

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer