Svært attraktiv beliggenhet. Meget høy standard

Lille Bislett 24

Månedsleie 33.000,-
Primærrom 93m2
Bruttoareal 100m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

BISLETT- Rålekker toppleilighet med 71 kvm takterrasse, sol hele dagen.

Beliggenhet

Sentralt beliggende på Bislett med yrende byliv i umiddelbar nærhet. Kort vei til det meste av butikker, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Heis direkte til Coop Mega i byggets underetasje. Matvareforretninger finnes ellers i Thereses gate og Pilestredet like i nærheten. Her finnes også Laundromat, Kaffebrenneriet, Godt brød, Pascal, frisør, Vinmonopol, samt flere hyggelige og populære spisesteder og spesialbutikker. Bislett stadion ligger rett ved leiligheten og byr på fantastiske treningsmuligheter sommer som vinter, samtidig som du finner Sats treningssenter via a vis. Ca. 5-10 minutters gange til Bogstadveien/Hegdehaugsveien hvor du finner et rikt utvalg av byens bedre forretninger, restauranter, treningssenter og utesteder. Ca. 10 minutters gange til Sentrum med alt av ønskelige fasiliteter. Gangavstand til Stensparken, St. Hanshaugen og Slottsparken med fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Boligen befinner seg i et område som sogner til Bolteløkka barneskole. Høyskolen i Oslo ligger rett ved. Gangavstand til blant annet Universitetet i Oslo, Kristelig Gymnas, Bolteløkka skole og Steinerhøyskolen. Flere barnehagetilbud i nærområdet.

Matrikkel

Gnr. 217 bnr. 509 snr. 222 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0017

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

7. etasje: Primærrom utgjør 93 kvm som omfattes av:

Entre, 2 romslige soverom, 2 bad, stue med åpen kjøkken løsning og utgang til en rå takterrasse

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer