God beliggenhet . God standard

Lillebergveien 3

Månedsleie 13.800,-
Primærrom 50m2
Bruttoareal 56m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

PEN 2-ROMS I HØY 1. ETASJE MED SOLRIK BALKONG, TRIVELIG UTSIKT OG FLOTTE GRØNNE OMGIVELSER VED HOVINDAMMEN

Beliggenhet

Lilleberg borettslag har en meget sentral og attraktiv beliggenhet på Valle Hovin. Hele området er omkranset av turstier og sykkelveier slik at det er enkelt å komme seg rundt til fots eller med sykkel. Som "nærmeste nabo" har du store grøntområder med sittegrupper, lekeplass og Hovindammen. I nabolaget finner du den nyetablerte Teglverksdammen. Tøyenparken, Tøyenbadet og Botanisk hage er bare en kort spasertur unna.

Det er kort vei til flere barnehager og skoler i alle klassetrinn. Ca. 3 minutters gange til buss i Grenseveien og T-banestasjon på Hasle. Kort avstand til Oslo sentrum og en kort tur med 21-bussen til f.eks. Grünerløkka. Ca. 5 minutters gange til nærbutikken Joker som holder åpent alle dager. Ca. 8 minutters gange til Hasle Torg med et bredt servicetilbud, bl.a. Baker Hansen, "Lun" bydelskro, Vinmonopolet, frisør, apotek, Coop Mega og SATS treningssenter. I tillegg finner du flere matbutikker i nærheten som Kiwi og Rema 1000 i Hovinveien.

Flere flotte tur- og rekreasjonsområdet i nærområdet. Kort avstand til Keyserløkka og Ola Narr. Det anbefales en tur ved turstien som går fra Bryn og ned til sentrum. Vålerenga Stadion på Valle Hovin står nå klart og tilbyr fotballbane, skøytebane, treningssenter og idrettshall. "Ensjøbyen" er et nytt og pulserende knutepunkt, med forretninger, barnehager, idrettsanlegg m.m. Det er også kort vei til Økern-området som også er under rivende utvikling, her kommer det over 150 butikker av alle slag. Det planlegges også en ny mathall, kino, restauranter, caféer, bibliotek, og et stort innendørs badeland.

Adkomst til Lillebergveien fra Grenseveien, alternativt via Lillebergsvingen. Kollektivt: ta T-bane nr. 5 til Hasle T-banestasjon, bussnr. 21 til Gladengveien eller bussnr. 60 som stopper ved Hasle Torg.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer