Lilleruts vei 3

Lilleruts vei 3

Månedsleie 18.000,-
Primærrom 60m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FORNEBU- Lys og moderne 3-roms fra 2013 med vestvendt balkong, garasje og heis.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget sentral beliggenhet på Fornebu. Det er kort vei til sjøen, grønne friluftsområder, arbeidsplasser, og byen. På hele Fornebu er det flere gang- og sykkelveier med både asfalt og grus. Her er det muligheter for trening, rolige spaserturer og turer med barnevogn. På Fornebu er det også idrettsanlegg for bandy, fotball, håndball og tennis, samt curlinghall, treningssenter og ny svømmehall. Det legges også kunstisbane på Hundsund om vinteren. I gamle "Hangar 4" ligger et av verdens største innendørs golfsentre: www.figc.no

Telenor Arena som er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, sport og familie mv. ligger i området. Rett ved leiligheten finner du nye Fornebu S kjøpesenter med fire timers gratis parkering, 950 parkeringsplasser og cirka 80 butikker kun 3 minutter unna leiligheten: www.fornebu-s.no Det er også kort kjøreavstand til CC-vest og Sandvika Storsenter med et enda større utvalg av forretninger. Dagligvarehandelen kan gjøres på Meny på Fornebu S. Det er flere hyggelige restauranter og spisesteder i området, f.eks. kaféen i det gamle flytårnet, samt restauranter på Scandic Hotel, Quality Hotel, Radisson Blu Hotel, og Lysaker Brygge. Sjøflyhavna Kro er populært om sommeren.

Fra leiligheten er det kort vei til buss i retning knutepunktet Lysaker og Oslo: 24, 28, 31, 31E og 36E. Reisetid til Oslo sentrum er ca. 15 min. Fra Sjøflyhavna går det hurtigbåt til Aker Brygge med reisetid på kun 12 min. Fra Lysaker kan en bl.a. ta flytoget, fjerntog og busser.

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 934 snr. 25 i Bærum kommune

Oppdragsnummer

10-20-0009

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer