Meget god beliggenhet på Fornebu/ Snarøya

Lomviveien 4A

Månedsleie 24.000,-
Primærrom 77m2
Bruttoareal 83m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FORNEBU- nyere og moderne 3 roms med 58kvm takterrasse

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Storøya, et attraktivt boligområde på Fornebu i Bærum kommune. Fra leiligheten er det kort gange til et rikt utvalg av områdets flotte fasiliteter og servicetilbud. Hundsund Grendesenter spekket av aktivitetstilbud med blant annet svømmehall, idrettshall, fotballbaner og kunstisbaner, samt skole og barnehage og Storøya Grendesenter med barneskole, barnehage, idrettsbaner innvendig og utvendig samt helsestasjon/familiesenter.

Rett utenfor har en et stort antall turmuligheter. Det er trafikksikre stier for sykkel og rulleski og utallige småstier for fotturer og kyststien er merket rundt hele Fornebulandet og til Sandvika. Storøya er blitt et populært sted å være om sommeren, med sine flotte badestrender, kiosk, wc og dusj, rullestol-adkomst til vannet, sandvolleyballbaner og fine turstier. Fra leiligheten er det gangavstand til to flotte badestrender. Fornebu er et område i stor vekst som har et bredt tilbud. I hjertet av Fornebu ligger Nansenparken, rett over veien fra leiligheten. Her er det fint å gå turer både sommer som vinter. Området består av flotte grøntområder, vannspeil og festplass, sandvolleyballbaner og flere lekeområder

Fornebu Senter er et kjøpesenter som sto ferdig høsten 2014. Senteret kan blant annet by på flere spisesteder, vinmonopol og et bredt utvalg av butikker. Senteret har blitt et naturlig møtepunkt og handelssted for store og små.

Det er svært gode forbindelser med offentlig kommunikasjon til Lysaker, Oslo og Gardermoen. 31-bussen har hyppige avganger hele døgnet.

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 997 snr. 24 i Bærum kommune

Oppdragsnummer

10-20-0029

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer