Lørenveien 56 A

Lørenveien 56 A

Månedsleie 13.800,-
Primærrom 42m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lekker toppleilighet med utsikt, solrik balkong, heis og mulighet garasje! Inkl. v.v/f.varme og internett/kabel-tv!

Beliggenhet

Gartnerkvartalet ligger i et attraktivt område på Løren, med en rekke service- og butikktilbud i nærheten. Løren har gjennomgått en spennende forvandling og er blitt en levende boligby, hvor det er trygt å vokse opp og hvor det er enkelt å komme seg til jobb. På Løren bor du sentralt, men på samme tid stille og fredelig. Her er det lys og luft mellom husene, samt grønne og attraktive uteområder. Bydelen har et godt kollektivtilbud, med kort vei til både Løren og Økern T-banestasjon, som tar deg ned til sentrum på få minutter.

Storo Storsenter med alle slags butikker ligger en kort tur unna med T-banen eller bilen. En kort spasertur unna Lørenporten ligger Løren Torg, med et stort utvalg av dagligvarer og apotek, bokhandel og andre servicetilbud. Nye butikker, kafeer og restauranter dukker stadig opp i nærmiljøet, og i Kanonhallen, utleie og kulturhuset på Løren, arrangeres det blant annet barneteater og konserter. Hallen ligger i tilknytning til den flotte Peer Gynt-parken, med blant annet unike skulpturer, klatrenett og benker.

Omtrent ti minutter unna Lørenporten, i slentrende tempo, vokser nye Økern. De siste årene har området vært preget av omstilling og trafikk, men nå er alt klart for det som skal bli et nytt og spennende sentrum. Det vil blant annet komme et helt nytt kjøpesenter som har som ambisjon å ikke være et kjøpesenter, men et kommersielt og kulturelt treffpunkt. Her planlegges det å bygge både folkebad, kino, hotell og boliger.

Oppdragsnummer

10-19-0076

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer