Sentralt. God standard

Louises gate 15D

Månedsleie 9.900,-
Primærrom 25m2
Bruttoareal 28m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Bislett- Lys og koselig 1-roms med super beliggenhet. Varmtvann/fyring inkl.

Beliggenhet

Attraktiv og sentral beliggenhet på St. Hanshaugen/Bislett i et populært og veletablert boområde like ved Bislett stadion. Grøntarealer og parker i umiddelbar nærhet. Gode adkomstforhold, kollektivmuligheter og kort vei til det meste av byens fasiliteter. Gangavstand til Majorstuen, Hegdehaugsveien og Bogstadveien med sitt store utvalg av butikker, hyggelige restauranter og barer.

Kort vei til Universitet, Høyskolesenteret på Bislet og Nasjonalteateret/Oslo sentrum som er knutepunkt for buss, tog og T-bane. Foruten et rikt utvalg av kulturtilbud i sentrum av byen, ligger St. Hanshaugen rett rundt hjørnet. Her finner du spesialbutikker, delikatesseforretninger og hyggelige restauranter. Den treningsglade har et utvalg å velge mellom i området: SATS/ELIXIA (Bislett), Bislet bad og Bislett stadion.

Matrikkel

Gnr. 217 bnr. 240 snr. 43 i Oslo kommune

Innhold

Fin og nymalt 1 roms, meget sentral beliggenhet.

Inneholder : Entre, bad, stue/ sov med kjøkken krok
Bod i kjeller

Oppdragsnummer

10-21-0146

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

3. etasje: Primærrom utgjør ca 25 kvm

Innhold og standard

Fin og nymalt 1 roms, meget sentral beliggenhet.

Inneholder : Entre, bad, stue/ sov med kjøkken krok

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer