Lekker 2 roms. Delvis møblert

Løvenskiolds gate 21

Månedsleie 14.400,-
Primærrom 43m2
Bruttoareal 50m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

BRISKEBY/FROGNER- Lys og hyggelig to-roms -møblert - Heisadkomst

Beliggenhet

Løvenskioldsgate er en bred gate i grønne omgivelser. Strøket er preget av velholdte murgårder og elegante byvillaer. Den representative gården ligger meget attraktivt og sentralt til i et av Frogners mest populære boligområder. Leiligheten ligger usjenert til og har gode lys og solforhold. Kaféer, restauranter, gallerier, post, vinmonopol, matforretninger, interiør- og klesbutikker i umiddelbar nærhet.

Offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane, hvor neste trikkestopp er Elisenberg og Briskeby. Nærmeste bussholdeplass er Frogner kirke som ligger ca. 5 minutter unna. T-banestasjon på Majorstuen med alle 6 linjer. Med bil fra Frogner tar det ca. 2 minutter til Skøyen, 3 min til Majorstuen, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Leiligheten ligger kun få minutters gange fra Frognerparken og Slottsparken hvor det finnes gode rekreasjonsmuligheter for liten og stor. Frognerparken kan tilby ulike aktiviteter som tennis i sommerhalvåret og skøytebane på vinteren. Frognerparken er åpen året rundt og med Vigelands skulpturer er den unik i internasjonal sammenheng. Vestkanttorget er rett opp i gaten. Her har det vært antikk-og bruktmarked hver lørdag siden 1989 (fra mars
til desember). Langårdsløkken park ligger også like ved, en park i landskapsstil med mange store trær i skrånende terreng ned mot bygningen i syd. Med restauranten Michaels kun et lite steinkast unna vil det være verdt et besøk. Restauranten ligger i en oppusset transformatorstasjon fra 1942 og kan by på en opplevelse utenom det vanlige.

Kort vei til Majorstuen, Skøyen, Aker Brygge, Bygdøy og sentrum. Fra leiligheten er det en fin tur til fots eller på sykkel til Bygdøy med flotte badestrender som Huk, Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad, samt Bygdøys fine museer. Kort vei til Aker Brygge som tilbyr både restauranter med store uteserveringer, og handlegater med et stort utvalg klesbutikker.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer