Fin leilighet i 4. etg. med store vindusflater og hyggelig utsyn. 1 soverom, kjøkken, bad, stue og entré.

Løvenskiolds gate 21

Månedsleie 14.900,-
Primærrom 41m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

BRISKEBY/FROGNER - Lys og hyggelig to-roms leilighet med fransk balkong i 4.etg. Heis, nybygget kjøkken og oppusset bad.

Beliggenhet

Løvenskioldsgate er en bred gate i grønne omgivelser. Strøket er preget av velholdte murgårder og elegante byvillaer. Den representative gården ligger meget attraktivt og sentralt til i et av Frogners mest populære boligområder. Leiligheten ligger usjenert til og har gode lys og solforhold. Kaféer, restauranter, gallerier, post, vinmonopol, matforretninger, interiør- og klesbutikker i umiddelbar nærhet.

Offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane, hvor neste trikkestopp er Elisenberg og Briskeby. Nærmeste bussholdeplass er Frogner kirke som ligger ca. 5 minutter unna. T-banestasjon på Majorstuen med alle 6 linjer. Med bil fra Frogner tar det ca. 2 minutter til Skøyen, 3 min til Majorstuen, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Leiligheten ligger kun få minutters gange fra Frognerparken og Slottsparken hvor det finnes gode rekreasjonsmuligheter for liten og stor. Frognerparken kan tilby ulike aktiviteter som tennis i sommerhalvåret og skøytebane på vinteren. Frognerparken er åpen året rundt og med Vigelands skulpturer er den unik i internasjonal sammenheng. Vestkanttorget er rett opp i gaten. Her har det vært antikk-og bruktmarked hver lørdag siden 1989 (fra mars til desember). Langårdsløkken park ligger også like ved, en park i landskapsstil med mange store trær i skrånende terreng ned mot bygningen i syd. Med restauranten Michaels kun et lite steinkast unna vil det være verdt et besøk. Restauranten ligger i en oppusset transformatorstasjon fra 1942 og kan by på en opplevelse utenom det vanlige.

Kort vei til Majorstuen, Skøyen, Aker Brygge, Bygdøy og sentrum. Fra leiligheten er det en fin tur til fots eller på sykkel til Bygdøy med flotte badestrender som Huk, Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad, samt Bygdøys fine museer. Kort vei til Aker Brygge som tilbyr både restauranter med store uteserveringer, og handlegater med et stort utvalg klesbutikker. Sør for Aker brygge ligger Tjuvholmen, som tilbyr et mangfold av arkitektoniske uttrykk, og en rekke gallerier og kunstinstallasjoner. Ytterst finner du Tjuvholmen badeplass, med bryggekant, flytebrygge, stupebrett og dusj - og egen gressplen for solbading. Her er det fin kveldssol helt til solen går ned. Området har med andre ord det meste av det Oslo kan by på like i nærheten!

Matrikkel

Gnr. 213 bnr. 35 snr. 16 orgnr. 971280409 i Oslo kommune

Innhold

Entré, bad, stue med fransk balkong, soverom med walk-in garderobe, kjøkken.

Oppdragsnummer

10-22-0085

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
4. etasje: Primærrom utgjør 41 kvm.

Innhold og standard

Lys 2-roms leilighet i 4. etg med heisadkomst, attraktivt beliggende på Briskeby, rett ved Briskeby brannstasjon. Her har du umiddelbar nærhet til det meste!

Leiligheten inneholder entré, stue med en lys og luftig atmosfære grunnet store vindusflater og en fransk balkong, et praktisk kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Soverom med "walk in" garderobeløsning samt kontorplass. Bad. Entréen har blitt pusset opp nå med nytt gulv og nymalte vegger. Badet har fått nytt dusjkabinett, wc og servantskap. Kjøkkenet blir bygget om i disse dager og blir helt nytt til innflytting.

Leiligheten disponerer en bod i kjeller. Det er også fellesvaskeri og sykkelbod i kjelleren.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 14 900,- pr. måned inkl. grunnpakke tv- og internett.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering. Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Ledig fra ca. 1.7.2022
Leieperiode: 3 år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.3.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.6.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.3.2023 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Jon Martin Knai Strandlie
Mobil: 40 00 98 91

International customers

Nice 2-room apartment with big windows, with hallway, bathroom, living room with a french balcony, bedroom and kitchen. The hallway and bathroom has been upgraded since the photos were taken and the kitchen will be built brand new before hand over.

Megler