Areal effektiv leilighet. 2 soverom. Helt nytt bad

Lychesvingen 24

Månedsleie 18.000,-
Primærrom 93m2
Bruttoareal 100m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Sandvika/Lychesvingen - 3 roms i Sandvika sentrum , 2 balkonger, peis og mulighet for garasje.

Beliggenhet

Sentralt beliggende i Sandvika med gangavstand til alt Sandvika sentrum kan tilby. I Sandvika sentrum er det blitt et etablert bymiljø, med kaféer, restauranter, kulturhus, kino og konsertsteder. Sandvika storsenter med alle typer forretninger, kaféer, interiørbutikker, treningssenter m.m. Sandvika er også knutepunkt for offentlig kommunikasjon, med gode ruteforbindelser med buss og tog til Oslo eller retning Drammen. Det er oppvarmet gangsti ned fra sameiet og ned til veien mot nærbutikken, handlegaten og buss/togstasjonen. Det er gangavstand til flotte rekreasjonsområder, sandstrender og marinaer på Kadettangen og Kalvøya. Sandvika by har tilrettelagt et stort fokus på kultur med kino, kunstsentre, kulturhus m.m.

Oppdragsnummer

10-19-0041

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

2. etasje: Primærrom utgjør ca 93 kvm

Innhold og standard

Leiligheten ligger fint til uten innsyn i lavblokkens 2 etg. Den er gjennomgående med utplass på begge sider. Morgensol på østtvendt balkong og ettermiddag-/kveldsol på vestvendt balkong.

Entréen er av god størrelse, så følger gang, helt nytt bad med wc, 2 soverom, kjøkken med utgang til balkong og stue med peis og utgang til terrasse. Planløsningen er svært god og arealeffektiv.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut møblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer