Areal effektiv leilighet. 2 soverom. Helt nytt bad

Lychesvingen 24

Månedsleie 18.000,-
Primærrom 93m2
Bruttoareal 100m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Sandvika/Lychesvingen - 3 roms i Sandvika sentrum , 2 balkonger, peis og mulighet for garasje.

Beliggenhet

Sentralt beliggende i Sandvika med gangavstand til alt Sandvika sentrum kan tilby. I Sandvika sentrum er det blitt et etablert bymiljø, med kaféer, restauranter, kulturhus, kino og konsertsteder. Sandvika storsenter med alle typer forretninger, kaféer, interiørbutikker, treningssenter m.m. Sandvika er også knutepunkt for offentlig kommunikasjon, med gode ruteforbindelser med buss og tog til Oslo eller retning Drammen. Det er oppvarmet gangsti ned fra sameiet og ned til veien mot nærbutikken, handlegaten og buss/togstasjonen. Det er gangavstand til flotte rekreasjonsområder, sandstrender og marinaer på Kadettangen og Kalvøya. Sandvika by har tilrettelagt et stort fokus på kultur med kino, kunstsentre, kulturhus m.m.

Oppdragsnummer

10-19-0041

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

2. etasje: Primærrom utgjør ca 93 kvm

Innhold og standard

Leiligheten ligger fint til uten innsyn i lavblokkens 2 etg. Den er gjennomgående med utplass på begge sider.

Mer om eiendommen

Morgensol på østtvendt balkong og ettermiddag-/kveldsol på vestvendt balkong.

Entréen er av god størrelse, så følger gang, helt nytt bad med wc, 2 soverom, kjøkken med utgang til balkong og stue med peis og utgang til terrasse. Planløsningen er svært god og arealeffektiv.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut møblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Etter avtale , kan møbler fjernes. Ta kontakt med megler

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 18 000,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk.

Soverom
Stue

Varmekabler på bad.

Parkering

Garasjeplass kan medfølge leieforholdet etter nærmere avtale. Det er installert egen E-box ( lademulighet) Ellers godt med gjesteparkering

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Rød G
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best)

til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Plan 1
Kjøkken

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Mai/ juni
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2020 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.06.2020
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Soverom
Balkong

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Plan2

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer