Magnus Barfots gate 2

Magnus Barfots gate 2

Månedsleie 35.000,-
Primærrom 160m2
Bruttoareal 175m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Solgt

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Anette Dahl

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

FROGNER/SKARPSNO - Representativ stor leilighet ca 160 m², 3 soverom og 2 bad. Terrasse, peis og garasjeplass!

Beliggenhet

Meget pen boligeiendom oppført 1913. Representativt boligsameie oppført med 3 etasjer og kun 4 leiligheter.
Lys og lekker leilighet med meget attraktiv og stille beliggenhet i Magnus Barfots gate på Frogner/Skarpsno. Leiligheten ligger sentralt til med kort vei til handlegater, offentlig kommunikasjon (både buss og trikk) og hyggelige kaféer og spisesteder i blant annet Bygdøy Allé og Karenslyst Allé. Fine turområder i nærområdet langs Frognerkilen til Bygdøy med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren. Frøyas Have, Frognerparken og Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion i nærområdet. Skarpsnoparken som har lekeplass og mulighet for ballspill ligger i umiddelbar nærhet mellom leiligheten og Frognerkilen.

Oppdragsnummer

10-18-0089

Areal

1. etasje samt underetasje: Primærrom utgjør ca 160 kvm.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

1. etasje: Entré/hall, gjestetoalett, bad/wc, tre soverom, stor stue/spisestue med peis og utgang til sydvestvendt terrasse, kjøkken

Mer om eiendommen

Underetasje: Stor kjellerstue, gang med skapseksjon samt vaskerom med dusjbad/wc.
Det medfølger ikke bod til leiligheten. Det er en felles sportsbod i kjeller og det er godt med lagringsskap i leiligheten, og det er et bodskap under trapp til underetasje.
Rom i underetasje som benyttes som kjellerstue er ikke godkjent for varig opphold.

Alle integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.
Integrert Bose surroundanlegg i stuen med TV-benk medfølger.

Felles varmtvann for beboerne i gården.
Sol fra 10-20 på sydvestvendt terrasse sommerstid.
Det er montert alarm i boligen, denne betales av leietaker (ca 550,- pr mnd).
Villavent ventilasjon.
Utvendige markiser på hovedsoverom og i stuen, innvendig persienne ved spisestue.
Varmekabler i trapp til inngangsdør.
Fasade pusset opp i 2011.

9_stue_5
7_kjøkken_1

Drenert kortsiden av bygget mot Frøyas gate i 2011.
Felles sportsbod i kjeller.

Møblering og fasiliteter

Meget pen og lys selveierleilighet med svært god planløsning. Flislagt hall med varme i gulvet, samt praktisk gjestetoalett. Meget delikat baderom med lyse og delikate fliser, dobbel vask, dusj og badekar. Stort hovedsoverom med mye skapplass og to barnerom/gjesterom/kontor. Meget hyggelig stue med peis og utgang til romslig sydvestvendt terrasse. Store vinduer uten gjenboere og mye lys. På terrassen er det ettermiddagssol/kveldssol og nedgang til stor felles hage. Lekkert kjøkken med stenbenkeplater og kvalitetshvitevarer, herunder blant annet vinskap og kjøl/frys med isbitmaskin.
Stor kjellerstue i underetasjen, samt et meget praktisk vaskerom med dusjbad/wc, og gang med god skapplass.

Boligen leies i utgangspunktet ut delvis møblert, men utleier er fleksibel med tanke på møblering. Avtale om dette gjøres med eier før inngåelse av kontrakt.

Sameiet har en intern avtale om snemåking/strøing. Hver seksjon måker/strør området rundt gjesteparkeringen i to uker av gangen på omgang. Etter endt periode er det seks uker til seksjonens neste periode. Leietaker overtar denne plikten.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 35 000,- pr. måned.
Utgifter til strøm, internett og evt alarm kommer i tillegg til husleien.
Get Start pakke er inkludert og inneholder de mest populære TV-kanalene, norske filmer, digital radio og musikktjenesten Stingray.
Get Internett er ikke inkludert. Get Box leies fra Get og er ikke inkludert.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varme i gulv i hall, gjestetoalett, hovedbad og i hele underetasjen. Åpen peis i stue.
Felles varmtvann for beboerne i gården.
Strømforbruk utgjør ca 25.000 kwh pr. år. Dette er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere.

Separat toalett, inngang fra entré
4_soverom_2

Leietaker tegner eget strømabonnement.

Parkering

Én garasjeplass i lukket anlegg medfølger leieforholdet. Utleier eier to plasser i garasjeanlegget under plenen/hagen. Én ekstra garasjeplass kan leies etter nærmere avtale med utleier. Automatisk portåpner og varmekabler i hjulspor ned til garasjeanlegget
Praktisk gjesteparkering rett ved inngangsparti.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

5_soverom_3
3_soverom_1

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg&Partners (forutsetter samtykke fra utleier).
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.02.2019
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.11.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.02.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 01.02.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

1_bad_1
2_bad_5
6_entr__1

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Anette Dahl
Mobil: 91 35 47 10

Eiendommen ligger i rolige og fredelige omgivelser på Skarpsno
Sydvestvendt terrasse med meget gode solforhold

Meglere

Portrettbilde av Anette Dahl

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Anette på e-post
ad@sem-johnsen.no

Kontakt Anette på telefon
91 35 47 10

Anette er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Hun har 16 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som fagansvarlig. Hun har erfaring fra de fleste fagområder innen eiendomsmegling og har vært med på oppstarten av eiendomsmeglingsforetak, nå sist Sem&Johnsen Boligutleie AS. Anette er i dag fagansvarlig og megler for vår utleieavdeling. Anette er faglig dyktig og strukturert i sitt arbeid. Hennes fremste kvaliteter er god gjennomføringsevne samt effektivitet og nøyaktighet.

Les mer
Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer