Magnus Barfots gate 2

Magnus Barfots gate 2

Månedsleie 35.000,-
Primærrom 160m2
Bruttoareal 175m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Kort om eiendommen

FROGNER/SKARPSNO - Representativ stor leilighet ca 160 m², 3 soverom og 2 bad. Terrasse, peis og garasjeplass!

Beliggenhet

Meget pen boligeiendom oppført 1913. Representativt boligsameie oppført med 3 etasjer og kun 4 leiligheter.
Lys og lekker leilighet med meget attraktiv og stille beliggenhet i Magnus Barfots gate på Frogner/Skarpsno. Leiligheten ligger sentralt til med kort vei til handlegater, offentlig kommunikasjon (både buss og trikk) og hyggelige kaféer og spisesteder i blant annet Bygdøy Allé og Karenslyst Allé. Fine turområder i nærområdet langs Frognerkilen til Bygdøy med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren. Frøyas Have, Frognerparken og Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion i nærområdet. Skarpsnoparken som har lekeplass og mulighet for ballspill ligger i umiddelbar nærhet mellom leiligheten og Frognerkilen.

Oppdragsnummer

10-18-0089

Areal

1. etasje samt underetasje: Primærrom utgjør ca 160 kvm.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

1. etasje: Entré/hall, gjestetoalett, bad/wc, tre soverom, stor stue/spisestue med peis og utgang til sydvestvendt terrasse, kjøkken
Underetasje: Stor kjellerstue, gang med skapseksjon samt vaskerom med dusjbad/wc.
Det medfølger ikke bod til leiligheten. Det er en felles sportsbod i kjeller og det er godt med lagringsskap i leiligheten, og det er et bodskap under trapp til underetasje.
Rom i underetasje som benyttes som kjellerstue er ikke godkjent for varig opphold.

Alle integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.