Magnus Barfots gate 2

Magnus Barfots gate 2

Månedsleie 35.000,-
Primærrom 160m2
Bruttoareal 175m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Anette Dahl

Kort om eiendommen

FROGNER/SKARPSNO - Representativ stor leilighet ca 160 m², 3 soverom og 2 bad. Terrasse, peis og garasjeplass!

Beliggenhet

Meget pen boligeiendom oppført 1913. Representativt boligsameie oppført med 3 etasjer og kun 4 leiligheter.
Lys og lekker leilighet med meget attraktiv og stille beliggenhet i Magnus Barfots gate på Frogner/Skarpsno. Leiligheten ligger sentralt til med kort vei til handlegater, offentlig kommunikasjon (både buss og trikk) og hyggelige kaféer og spisesteder i blant annet Bygdøy Allé og Karenslyst Allé. Fine turområder i nærområdet langs Frognerkilen til Bygdøy med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren. Frøyas Have, Frognerparken og Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion i nærområdet. Skarpsnoparken som har lekeplass og mulighet for ballspill ligger i umiddelbar nærhet mellom leiligheten og Frognerkilen.

Oppdragsnummer

10-19-0074

Areal

1. etasje samt underetasje: Primærrom utgjør ca 160 kvm.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

1. etasje: Entré/hall, gjestetoalett, bad/wc, tre soverom, stor stue/spisestue med peis og utgang til sydvestvendt terrasse, kjøkken
Underetasje: Stor kjellerstue, gang med skapseksjon samt vaskerom med dusjbad/wc.
Det medfølger ikke bod til leiligheten. Det er en felles sportsbod i kjeller og det er godt med lagringsskap i leiligheten, og det er et bodskap under trapp til underetasje.
Rom i underetasje som benyttes som kjellerstue er ikke godkjent for varig opphold.

Alle integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.

Megler

Portrettbilde av Anette Dahl

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Anette på e-post
ad@sem-johnsen.no

Kontakt Anette på telefon
91 35 47 10

Anette er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Hun har 16 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som fagansvarlig. Hun har erfaring fra de fleste fagområder innen eiendomsmegling og har vært med på oppstarten av eiendomsmeglingsforetak, nå sist Sem&Johnsen Boligutleie AS. Anette er i dag fagansvarlig og megler for vår utleieavdeling. Anette er faglig dyktig og strukturert i sitt arbeid. Hennes fremste kvaliteter er god gjennomføringsevne samt effektivitet og nøyaktighet.

Les mer