Maria Dehlis vei 35

Maria Dehlis vei 35

Månedsleie 13.500,-
Primærrom 55m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

ØVRE HAUGEN- Romslig 2-roms leilighet med enkel adkomst via heis - solrik balkong med utsikt - garasjeplass

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Øvre Haugen, som tilhører bydel Stovner i Oslo kommune, like ved Furuset. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. I tillegg er det kort vei til idrettshall, svømmehall og treningssenter, samt Gjelleråsmarka med ski/tur- og bademuligheter.

Flere idrettslag i området gir et godt tilbud innenfor fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn. Ved Haugenstua Torg ligger det et flerbrukshus, hvor det blant annet bys på en rekke aktiviteter for barn og voksne, innen dans, musikk, film og teater. Rommensletta ligger ved Haugenstua med en enorm idrettspark med flere fotballbaner, cricketbane, skøytebane, lekeplass og flott skulpturpark. I Verdensparken på Furuset finner man blant annet klatrenett, styrkeapparater, liten kunstgressbane, sandvolleyballbane, labyrint, løpebane, lekeplass, og utekunstisbane med utleie av skøyter om vinteren. I tillegg har parken parkouranlegg.

Dagligvarehandelen kan gjøres hos Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stovner Senter 83 butikker og 1250 parkeringsplasser. Alnasenteret er landets største faghandelssenter, med store varehus og serviceenheter, og ligger godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området har gode forbindelser innen offentlig kommunikasjon med buss og tog. Fra leiligheten er det ca. 8 minutters gange til Haugenstua hvor det finnes bussholdeplass og togstasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Stovner, 9 min til Alna senter, 16 min til Oslo S, samt 30 min til Oslo Lufthavn.

Matrikkel

Gnr. 104 bnr. 73, leilighetsnr. 8052 orgnr. 951558931 i Oslo kommune

Megler