Maria Dehlis vei 35

Maria Dehlis vei 35

Månedsleie 12.950,-
Primærrom 55m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

ØVRE HAUGEN- Romslig 2-roms leilighet med enkel adkomst via heis - solrik balkong med utsikt - garasjeplass

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Øvre Haugen, som tilhører bydel Stovner i Oslo kommune, like ved Furuset. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. I tillegg er det kort vei til idrettshall, svømmehall og treningssenter, samt Gjelleråsmarka med ski/tur- og bademuligheter.

Flere idrettslag i området gir et godt tilbud innenfor fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn. Ved Haugenstua Torg ligger det et flerbrukshus, hvor det blant annet bys på en rekke aktiviteter for barn og voksne, innen dans, musikk, film og teater. Rommensletta ligger ved Haugenstua med en enorm idrettspark med flere fotballbaner, cricketbane, skøytebane, lekeplass og flott skulpturpark. I Verdensparken på Furuset finner man blant annet klatrenett, styrkeapparater, liten kunstgressbane, sandvolleyballbane, labyrint, løpebane, lekeplass, og utekunstisbane med utleie av skøyter om vinteren. I tillegg har parken parkouranlegg.

Dagligvarehandelen kan gjøres hos Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stovner Senter 83 butikker og 1250 parkeringsplasser. Alnasenteret er landets største faghandelssenter, med store varehus og serviceenheter, og ligger godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området har gode forbindelser innen offentlig kommunikasjon med buss og tog. Fra leiligheten er det ca. 8 minutters gange til Haugenstua hvor det finnes bussholdeplass og togstasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Stovner, 9 min til Alna senter, 16 min til Oslo S, samt 30 min til Oslo Lufthavn.

Matrikkel

Gnr. 104 bnr. 73, leilighetsnr. 8052 orgnr. 951558931 i Oslo kommune

Innhold

Leiligheten har en romslig entré med plass for garderobeløsning, en lys og åpen stue med rikelig lysinnslipp og plass for spisebord og sofagruppe. Kjøkkenet er pent og praktisk, samt en koselig spisekrok. Badet har malte fliser på gulv, dusjkabinett, og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har også et romslig soverom med garderobeløsning.

Leiligheten disponerer en matbod og en større bod.

Oppdragsnummer

10-21-0091

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Leiligheten har en romslig entré med plass for garderobeløsning, en lys og åpen stue med rikelig lysinnslipp og plass for spisebord og sofagruppe. Kjøkkenet er pent og praktisk, samt en koselig spisekrok. Badet har malte fliser på gulv, dusjkabinett, og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har også et romslig soverom med garderobeløsning.

Leiligheten disponerer en matbod og en større bod.

DIVERSE:
- Ledig NÅ og for langtidsleie.
- Leietager tegner innboforsikring.
- Det ønskes ikke-røyker.
- Mulighet med dyrehold etter eiers og borettslagets godkjennelse

Vennligst oppgi:
1 Hvor mange personer dere er.
2 Navn, tlf nr og e-post adresse.
3 Info om arbeid.
4 Overtagelse.
5 Ønsket leieperiode. (Minimum 12 måneder)

VIEWING/SHOWING

1 Number of persons.
2 Name, phone number and e-mail adress.
3 Short information about employment.
4 When you would like to move in.
5 For how long you are planning to rent. (Minimum 12 months)

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut delvis møblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 12 950,- pr. måned.

Inkludert i leien er kabel-tv og internett. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming

Elektrisk.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det medfølger en parkeringsplass i garasje under leilighetsbygget. Det er også mulig å leie en ekstra garasjeplass.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 1. August 2021
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.05.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.08.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.05.2022 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Bright and spacious apartment with one bedroom in Øvre Haugen. Easy access with elevator and possibility of parking in the garage. Spacious balcony with good sun conditions.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer