Meget populær beliggenhet . God standard. Møblert

Markveien 22B

Månedsleie 10.900,-
Soverom 1
Boligtype Landbrukseiendom

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

GRÜNERLØKKA- Flott arealeffektiv og moderne 1(2)-roms med attraktiv beliggenhet. Møblert.

Beliggenhet

Lekker leilighet med særdeles god beliggenhet i 3. etg. i indre bygård. Dette er en bolig med supersentral beliggenhet, i hjertet av Grünerløkka som likevel ligger helt stille og bilfritt i grønne omgivelser. Her får du det beste av to verdener. Leiligheten har en meget god standard og dette kombinert med generøs takhøyde (2,87 m i stuen) og god planløsning gir boligen romfølelse og ikke minst trivsel. I tillegg slipper tre store vindusflater inn godt med lys og de dype vinduspostene gir også særpreg og sjarm.

I Markveien 22 B vil du bo midt på Grünerløkka, med den kulturelle og særegne pulsen Løkka er kjent for like utenfor døren. Selv om plasseringen er supersentral, er atmosfæren likevel svært stille og rolig i den indre gården, uten støy fra trafikk eller trikken. På Løkka er kvartalene spekket med etablissementer verdt gjentatte besøk, deriblant klassikeren Parkteatret på Olaf Ryes plass. Mathallen med sitt unike ferskvareutvalg er stedet å handle når du planlegger en middag med det lille ekstra, og nyt gjerne en liten matbit eller noe godt å drikke på en av Mathallens mange spisesteder når du først er her. Munchies er stedet for gode burgere, med tilbakelent atmosfære og imøtekommende betjening, og hos Tim Wendelboe på hjørnet av Fossveien får du kaffe med lidenskap i kaffebrenneriet som tar mål av seg til å være blant de beste i verden på sitt felt. Løkka-livet er også synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene, gjerne med en god bok eller noe godt å drikke sammen med gode venner. I tillegg til Sofienbergparken, Birkelunden og Olaf Ryes plass, er Grünerhagen Park og Kuba flotte grøntområder for å oppleve solrike dager. Fra leiligheten er det også kun få minutters gange til Botanisk Hage; byens kanskje vakreste park.

Utenom de fine parkområdene i nabolaget er også områdets mangfoldige tilbud av treningsstudioer gode alternativer for innendørs aktivitet.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer