Fin og nyere 3 roms. Møblert

Matrosgata 3

Månedsleie 13.500,-
Primærrom 76m2
Bruttoareal 79m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Sandefjord sentrum / Hvaltorvet -3 roms med stor terrasse- heis -mulighet for garasje

Beliggenhet

Leiligheten ligger midt i byen, men likevel skjermet for det meste av støy og innsyn. Stort felles atrium somman kan benytte seg av, her er det pent opparbeidet med busker, trær og blomster. Tar man heisen ned i kjelleren kommer man tørrskodd til evt garasje og inn på kjøpesenteret med alt av faseliteter og dagligvarebutikk.Byens grønne lunge Preståsen, ligger like øst for Hvaltorvet. Kun en kort spasertur fra leiligheten finner man
havnen med flere restauranter og et yrende folkeliv sommerstid. Alt er lagt til rette for at du skal kunne nyte livet og byen i Hvaltorvet Apartments. By, vann og natur er alle i nærområdet - det pulserende liv kun et steinkast unna!

Matrikkel

Gnr. 173 bnr. 92 snr. 11 i Sandefjord kommune

Innhold

Kjøkken, stue, dusjbad, 2 soverom og gang. Utgang til flott terrasse fra stue
I tillegg disponerer boligen en stor bod.
Mulighet for garasjeplass

Lovanvendelse

.

Oppdragsnummer

10-21-0171

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

1. etasje: Primærrom utgjør ca 76 kvm

Innhold og standard

Kjøkken, stue, dusjbad, 2 soverom og gang. Utgang til flott terrasse fra stue
I tillegg disponerer boligen en stor bod.
Mulighet for garasjeplass

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Boligen leies ut møblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 13 500,- pr. måned.
I tillegg til leie kommer strøm, internett og kabel tv

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Mulighet for garasjeplass. Kontakt megler

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Leiligheten er nå
Leieperiode: 3år +

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2022 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2023
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2022 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer