Mellombølgen 78

Mellombølgen 78

Månedsleie 15.000,-
Primærrom 65m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Hyggelig og gjennomgående 3-roms hjørneleilighet med balkong og 2 romslige soverom!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt og populært boligområde på Lambertseter i Oslo. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 rett ved. Lambertseter Senter har et variert utvalg av butikker og servicetilbud, inkludert flere spisesteder.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. T-baneholdeplassen Bergkrystallen er kun 3 minutterr unna. Med bil tar det ca. 10 min til Oslo S og Aker Brygge, 15 min til Majorstuen og 35 min til Oslo lufthavn.

Lambertseter senter er en naturlig samlingsplass i området og byr i tillegg til bibliotek og kulturhus med kino, også på gode shoppingmuligheter, samt legesenter og flere spisesteder.

Kort vei fra boligen ligger Lambertseter idrettspark med fotballbaner, friidrettsanlegg og idrettslekeplass, samt skøytebane om vinteren.

Det er svømmehall ved Lambertseter skole, og i tillegg er det kort vei til treningssenter, tennisanlegg på Abildsø og rideskole på Ekeberg. Nærområdet byr på lysløype og turveier, noe som gir gode muligheter for både rekreasjon og trim, samt kort avstand, via turveier, til både Østensjøvannet og Østmarka.

Østensjøvannet byr på et unikt fugleliv og det er anlagt turvei rundt vannet. Østmarka kan skilte med et rikt nettverk av turveier og turstier, idylliske badevann og koselig markastuer. Vinterstid finnes det milevis med oppkjørte skiløyper. Det er også gang-/sykkelavstand til turområder på Ekeberg/Brannfjell. Det ellers kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert Hvervenbukta, Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya med det ikoniske stupetårnet.

Oppdragsnummer

10-19-0062

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer