Lekker 3 roms , Mulighet for garasjeplass

Messepromenaden 10

Månedsleie 20.500,-
Primærrom 81m2
Bruttoareal 101m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Skøyen/Sjølyststranda Fantastisk 3-roms frontleilighet med stor innglasset veranda og utsikt mot fjorden! Heis!

Beliggenhet

Rolig og tilbaketrukket beliggenhet i forhold til trafikk, og store fellesområder som er preget av flott arkitektur og grøntarealer. Adkomst fra veien via gangvei til felles inngangsparti med heis. Området ligger der by møter natur med kort avstand til Bygdøy og dets flotte rekreasjonsmuligheter, og samtidig i umiddelbar nærhet til "alle" servicetilbud, skole, barnehage, og Karenslyst Alle. Kollektivknutepunkt med offentlig kommunikasjon som tog/ buss/trikk/flytoget. Felles takterrasse med fjord og byutsikt.

Nærområdet på Skøyen og Karenslyst ligger rett bak eiendommen, og kan tilby på kaffebarer, spennende shopping, bydelskaféer og restauranter. Det er også dagligvareforretning, baker, bokhandel, sportsforretning samt kiosk og apotek i området. Det kommer mer. Skøyen stasjon tar deg til Gardermoen på 32 minutter. Nærområdet er trolig unikt, og denne spesielle leilighetens beliggenhet gjør den særlig attraktiv. Med båthavner, badestrender, naturområder, lystslottet Oscarshall, alle museer og Rodeløkken kafé er Bygdøy et av de nærområdene som inneholder noen av de beste kulturdestinasjonene i Oslo.

Matrikkel

Gnr. 3 bnr. 643 snr. 85 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0139

Areal

5. etasje: Bruksareal utgjør 92 kvm

Innhold og standard

Entré, gang, bad/wc, 2 soverom og åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til innglasset veranda.

Leiligheten holder en nyere og moderne standard. Svært godt holdt

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer