Meget populær beliggenhet. Sentralt kort vei til det meste

Messepromenaden 11

Månedsleie 15.500,-
Primærrom 56m2
Bruttoareal 62m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

SKØYEN / SJØLYSTSTRANDA - Lys og pen 2-roms i 2. etasje med balkong og heis

Beliggenhet

Meget attraktiv, sentral og hyggelig beliggenhet på Sjølyst med kort vei til det meste. Leiligheten ligger rolig til i Messepromenaden som er en bilfri gate ved Bestumkilen med grønne fellesområder. Hovedgaten Karenslyst Allè rett ved har et rikt utvalg av interiør- og klesforretninger, restauranter og kafeer, dagligvarebutikker, post, bank, vinmonopol, treningssenter (SATS og Elixia) samt en mengde andre servicetilbud. Maschmanns matmarked og Joe & the Juice er det lett å bli glad i tillegg til Starbucks som ligger like ved.

Flotte rekreasjonsmuligheter i nærområdet sommer som vinter. På noen få minutter til fots kommer du til Bygdøy med flott turterreng, sykkelstier og bademuligheter. Frognerparken med gode tur- og rekreasjonsmuligheter og marina/båtplasser i Bestumkilen og Frognerkilen er også i nærheten.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Kun 100 meter til trikk/buss/lokaltog/flytog med hyppige avganger fra Skøyen (30 min til Gardemoen/ 4 min til Nasjonalteatret). Sykkelvei langs Frognerkilen til Aker Brygge, og langs Bestumkilen mot Lysaker/Fornebu.

Matrikkel

Gnr. 3 bnr. 640 snr. 10 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0151

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

2. etasje: Primærrom utgjør 56 kvm

Innhold og standard

Gang, bad/wc, soverom, kjøkken i åpen løsning og stue med utgang til

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer