Middelthuns gate 15c

Middelthuns gate 15c

Månedsleie 16.900,-
Primærrom 45m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Elin Lee

Kort om eiendommen

MIDDELTHUNET: Nyoppført, lys og lekker 2-roms i 5.etg med hyggelig balkong. Umøblert. Ledig omgående for langtidsleie

Beliggenhet

På Majorstuen bor du midt i smørøyet. Her har du et mangfold av kulturelle aktiviteter og spennende restaurantopplevelser rett rundt hjørnet. En liten spasertur unna finner du blant annet Colosseum kino, Vigelandmuseet og Litteraturhuset.

Kombiner en kulturell opplevelse med en middag på en av de mange flotte restaurantene i området. Du finner det meste rett utenfor døren, også servicetilbud. Kort vei til hyggelige Bogstadveien med et variert shoppingtilbud.

Rett rundt hjørnet finner du Colosseum senter, hvor du får tak i alt du trenger i hverdagen. Her finner du dagligvarebutikker som Mathuset Jacob's og Meny, apotek, blomsterhandel og Vinmonopolet. For deg som ønsker et aktivt liv er det en rekke alternativer i nær omkrets.

SATS Colosseum er nærmeste nabo, men det finnes også mange andre alternativer. Bli med på en yogatime i Frognerparken, morgenbad i Frognerbadet, ta frem skøytene på Frogner stadion eller inviter vennegjengen med på en tennisturnering. Kort sagt, i Middelthunet har du alt du trenger for et moderne liv i byen.

Majorstuen er et knutepunkt for flere av hovedstadens perler. Her kan du benytte deg av både t-bane, trikk eller buss. Ta en søndagstur opp til Holmenkollen og nyt utsikten over byen, eller utnytt varme sommerdager med en utflukt til flotte Bygdøy.

Matrikkel

Gnr. 215 bnr. 226 snr. 241 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-22-0140

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Megler

Portrettbilde av Elin Lee

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Elin på e-post
ele@sem-johnsen.no

Kontakt Elin på telefon
99 63 04 41

Elin Lee har jobbet som eiendomsmegler siden høsten 2010 og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun jobber både med boligsalg og boligutleie og har et spesielt fokus på Tjuvholmen og Aker Brygge hvor hun gjennom årene har gjennomført svært mange formidlinger.

Hun er opptatt av at alle salgs- og utleieoppdragene hun gjennomfører blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte. Tilbakemeldinger fra hennes kunder er at erfaring, kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben hun gjør som eiendomsmegler.

Elin har tidligere sittet som styremedlem i Norges Eiendomsmeglerforbund, avdeling Oslo og Akershus.

Les mer