Lekker 3 roms. Meget attraktiv beliggenhet. H0201

Middelthuns gate 25 c

Månedsleie 18.500,-
Primærrom 76m2
Bruttoareal 86m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Colosseum Park- Gjennomgående-3-roms på Majorstuen! - Heis - Balkong.

Beliggenhet

Svært populært beliggende leilighet med Frognerparken rett over veien. T-bane, trikk og buss er kun 2 min gange fra inngangsdøren. I samme boligkompleks finner du matbutikken Centra og Elexia treningssenter med mer. I gangavstand er det alle tenkelige servicetilbud som Colosseum kino, restauranter, butikker, Spa med mer.

Enkel adkomst fra Middelthunsgt. Det er to innganger. En på hver side av bygget.

Det er lagt stor vekt på å skape et trygt og godt bomiljø på Colosseum Park. Det er innstallert elektroniske låssystemer på alle fellesinnganger og porttelefon ved hovedinngangsdørene. Det er montert sikkerhetslås i inngangsdørene og på terrassedørene. Brannalarmanlegg med detektorer i leiligheter, oppganger og garasjen

Enkel adkomst fra Middelthunsgt. Det er to innganger. En på hver side av bygget.

Det er lagt stor vekt på å skape et trygt og godt bomiljø på Colosseum Park. Det er innstallert elektroniske låssystemer på alle fellesinnganger og porttelefon ved hovedinngangsdørene. Det er montert sikkerhetslås i inngangsdørene og på terrassedørene. Brannalarmanlegg med detektorer i leiligheter, oppganger og garasjen.

Oppdragsnummer

10-18-0085

Areal

P-rom 76 kvm

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Romslig og planeffektiv 3-roms leilighet som inneholder gang/entré, bad med dusj, servant med over- og underskap, separat toalett og vaskerom, delvis avskjermet kjøkken med spiseplass, stue med sydvendt balkong og 2 soverom hvorav ett med bod/walk-in-closet.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer