Lekker 3 roms. Meget attraktiv beliggenhet. H0201

Middelthuns gate 25 c

Månedsleie 19.500,-
Primærrom 76m2
Bruttoareal 86m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Colosseum Park/ Majorstuen- Gjennomgående-3-roms på Majorstuen! - Heis - Balkong.

Beliggenhet

Svært populært beliggende leilighet med Frognerparken rett over veien. T-bane, trikk og buss er kun 2 min gange fra inngangsdøren. I samme boligkompleks finner du matbutikken Centra og Elexia treningssenter med mer. I gangavstand er det alle tenkelige servicetilbud som Colosseum kino, restauranter, butikker, Spa med mer.

Enkel adkomst fra Middelthunsgt. Det er to innganger. En på hver side av bygget.

Det er lagt stor vekt på å skape et trygt og godt bomiljø på Colosseum Park. Det er innstallert elektroniske låssystemer på alle fellesinnganger og porttelefon ved hovedinngangsdørene. Det er montert sikkerhetslås i inngangsdørene og på terrassedørene. Brannalarmanlegg med detektorer i leiligheter, oppganger og garasjen

Enkel adkomst fra Middelthunsgt. Det er to innganger. En på hver side av bygget.

Det er lagt stor vekt på å skape et trygt og godt bomiljø på Colosseum Park. Det er innstallert elektroniske låssystemer på alle fellesinnganger og porttelefon ved hovedinngangsdørene. Det er montert sikkerhetslås i inngangsdørene og på terrassedørene. Brannalarmanlegg med detektorer i leiligheter, oppganger og garasjen.

Matrikkel

Gnr. 215 bnr. 231 snr. 163 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0012

Areal

P-rom 76 kvm

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Romslig og planeffektiv 3-roms leilighet som inneholder gang/entré, bad med dusj, servant med over- og underskap, separat toalett og vaskerom, delvis avskjermet kjøkken med spiseplass, stue med sydvendt balkong og 2 soverom hvorav ett med bod/walk-in-closet. Direkte heisadkomst til garasjekjeller. Bod i kjeller.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 19 500,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Rød G
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Soderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Soderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Snarlig
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.12.2020 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.03.2021
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.12.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Really nice 2 bedrooms apartment . Central located in Majurstuen

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer