Herlig beliggenhet- Helt ny 2 roms

Middelthunsgate 15 C

Månedsleie 17.500,-
Primærrom 45m2
Bruttoareal 52m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

MIDDELTHUNET- helt ny og rålekker 2-roms med balkong. Super sentralt. Takterrasse

Beliggenhet

På Majorstuen bor du midt i smørøyet. Her har du et mangfold av kulturelle aktiviteter og spennende restaurantopplevelser rett rundt hjørnet. En liten spasertur unna finner du blant annet Colosseum kino, Vigelandmuseet og Litteraturhuset. Kombiner en kulturell opplevelse med en middag på en av de mange flotte restaurantene i området. Du finner det meste rett utenfor døren, også servicetilbud. Kort vei til hyggelige Bogstadveien med et variert shoppingtilbud. Rett rundt hjørnet finner du Colosseum senter, hvor du får tak i alt du trenger i hverdagen. Her finner du dagligvarebutikker som Mathuset Jacob's og Meny, apotek, blomsterhandel og Vinmonopolet. For deg som ønsker et aktivt liv er det en rekke alternativer i nær omkrets. SATS Elixia Colosseum er nærmeste nabo, men det finnes også mange andre alternativer. Bli med på en yogatime i Frognerparken, morgenbad i Frognerbadet, ta frem skøytene på Frogner stadion eller inviter vennegjengen med på en tennisturnering. Kort sagt, i Middelthunet har du alt du trenger for et moderne liv i byen.

Majorstuen er et knutepunkt for flere av hovedstadens perler. Her kan du benytte deg av både t-bane, trikk eller buss. Ta en søndagstur opp til Holmenkollen og nyt utsikten over byen, eller utnytt varme sommerdager med en utflukt til flotte Bygdøy

Matrikkel

Gnr. 215 bnr. 226 snr. 221 i Oslo kommune

Innhold

Entre, stue med åpen kjøkken løsning og utgang til balkong, bad , 1 soverom samt innvendig bod

Oppdragsnummer

10-22-0122

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer