Attraktiv enebolig med stor hage, garasje og barnevennlig beliggenhet!

Midgarveien 9

Månedsleie 29.000,-
Primærrom 200m2
Bruttoareal 265m2
Soverom 4
Boligtype Enebolig

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Attraktiv enebolig med stor hage, garasje og barnevennlig beliggenhet!

Beliggenhet

Boligen ligger i et rolig, barnevennlig og meget ettertraktet villaområde på Jar i Bærum kommune. Fra eiendommen er det gangavstand til Jar skole, Ringstabekk ungdomsskole, flere barnehager, samt Oslo International school, Nadderud og Stabekk videregående skole. Fra eiendommen er det kort gangavstand til både Ringstabekk og Jar stasjon for T-bane og trikk, det er også kort vei til buss. Boligen sogner til Jar barneskole.

Jar ligger like vest for Lysakerelva, der elva utgjør grensen mellom Oslo og Bærum. Lysakerelven er et ideelt utgangspunkt for en løpetur eller en hyggelig søndagstur. Med Granfoss som utgangspunkt kan man ta turen ned til sjøen og Lysaker brygge, eller gå opp til Bogstadvannet og Bogstad Gård. På veien passerer du gamle industriområder, fosser og kulturminner.

Jar idrettslag tilbyr både håndball, ishockey, curling og tennis. Idrettslaget holder til i shall med fine fasiliteter, her er også ny utvendig kunstfrossen skøyteløkke og en bane for uteidrett om sommeren. På Jarmyra finner du løpetraseer, treningspark med apparater og kunstgressbane. Dette er nærmiljøets grønne lunge, som blir flittig brukt av alle aldersgrupper.

Østernvann og Bogstadvannet er populære badeplasser med både strand og brygge. Fra Fossum klubbhus går det lysløype, samt godt merkede løyper innover i Bærumsmarka, Krokskogen og Nordmarka. Fossum IFs allsidige idrettsanlegg har kunstgressbane, skiskytteranlegg, rulleskianlegg, hoppbakker og skileikanlegg.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny Jarhuset og Coop Prix. Jarhuset har i tillegg blomsterbutikk, apotek, frisør og Brødbakerne. Det er kort vei til både Stabekk, nye Bekkestua sentrum, CC Vest og Sandvika Storsenter.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer