Lekker 3 roms. Fin utsikt

Møllerløkka 125

Månedsleie 15.900,-
Primærrom 71m2
Bruttoareal 78m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

BÆRUM - VØYENENGA- Nyere 3 roms toppleilighet i 6 etasje m/heis - balkong - utsikt -mulighet for p-plass

Beliggenhet

Vøyen Hageby ligger i et populært og barnevennlig område på Vøyenenga. Her er det gangavstand til skoler,barnehage, forretninger og offentlig kommunikasjon. Området byr på et godt tilbud av fritidsaktiviteter med Kirkerudbakken som nærmeste nabo, i tillegg til idrettsanlegg og ishall på Rud. Her har du kort vei til vestmarka med fine turmuligheter sommer som vinter, og setter du deg 10 minutter på sykkel kommer du til
idylliske Kalvøya og Kadettangen med fine strender, brygger og turmulighet. I gangavstand finner du også Vøyenenga senter med flott matbutikk, frisør og postkontor. Sandvika storsenter - kun 5 minutter unna, byr på et rikt kulturliv med kultursenter, kino, kaféer, restauranter, bibliotek samt shopping og servicefunksjoner m.m.

Matrikkel

Gnr. 47 bnr. 470 snr. 67 i Bærum kommune

Innhold

Nyere 3-romsleilighet i 6.etg med god planløsning og balkong på ca. 11kvm. Leiligheten
inneholder: entré med walk-in closet/bod, 2 soverom, bad og åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til syd/vest vendt balkong med utsikt og gode solforhold.

Oppdragsnummer

10-21-0083

Areal

P-rom inneholder: 71 kvm, Bruksareal: 74 kvm. Følgende er definert som primærrom: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom og bad.

Innhold og standard

Lekker og nyere 3-romsleilighet i 6.etg med god planløsning og balkong på ca. 11kvm. Leiligheten inneholder:

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer