Meget sentral beliggenhet. Høy standard

Munkedamsveien 98

Månedsleie 29.000,-
Primærrom 130m2
Bruttoareal 135m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNER/SKILLEBEKK- Rålekker 4 roms - Peis - 2 balkonger- mulighet for garasjeplass

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet på Skillebekk, et av Oslos beste og mest erverdige bolig og ambassadestrøk med utpreget arkitektur fra slutten av 1800 tallet. Området byr på et rikt utvalg service- og kulturtilbud, med gangavstand til blant annet Bygdøy Allé og Frogner, Aker Brygge, Bogstadveien og Solli Plass.

Flotte tur og rekreasjonsområder finner du langs Frognerstranda, i Slottsparken og Frognerparken. Utover det kan man benytte seg av rekreasjonsmulighetene i Skarpsnoparken samt Tinker`n som er en kort spasertur unna. Herfra er det også overgang til Frognerstranda, Kongen og gangvei til turområdene på Bygdøy. Området er et meget attraktivt boområde med fasjonabel og praktfull bebyggelse.

Kort spasertur til hyggelige Baker Hansen og Åpent bakeri, dagligvarebutikken Joker og diverse andre forretninger i nærområdet. Gangavstand til Bygdøy Allé, som er rangert blant Oslos beste handlegater, der noen av byens flotteste spesialforretninger ligger på rekke og rad. Gangavstand til Aker Brygge og Tjuvholmen med alle sine servicefasiliteter og restauranter.

Oppdragsnummer

10-19-0046

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

P-rom: ca 130 kvm

Innhold og standard

Lekker leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet. Leiligheten er praktisk utformet og holder en høy og moderne standard.

Leiligheten ligger i 4.etg og inneholder:
Romslig entre, stor stue, spisestue med utgang til solrik balkong , stort kjøkken med spiseplass, 2 soverom hvorav det ene har utgang til en solrik balkong som vender inn mot en rolig bakgård.Pent bad med dusj og badekar

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer