Meget sentral beliggenhet. Høy standard

Munkedamsveien 98

Månedsleie 29.000,-
Primærrom 130m2
Bruttoareal 135m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNER/SKILLEBEKK- Rålekker 4 roms - Peis - 2 balkonger- mulighet for garasjeplass

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet på Skillebekk, et av Oslos beste og mest erverdige bolig og ambassadestrøk med utpreget arkitektur fra slutten av 1800 tallet. Området byr på et rikt utvalg service- og kulturtilbud, med gangavstand til blant annet Bygdøy Allé og Frogner, Aker Brygge, Bogstadveien og Solli Plass.

Flotte tur og rekreasjonsområder finner du langs Frognerstranda, i Slottsparken og Frognerparken. Utover det kan man benytte seg av rekreasjonsmulighetene i Skarpsnoparken samt Tinker`n som er en kort spasertur unna. Herfra er det også overgang til Frognerstranda, Kongen og gangvei til turområdene på Bygdøy. Området er et meget attraktivt boområde med fasjonabel og praktfull bebyggelse.

Kort spasertur til hyggelige Baker Hansen og Åpent bakeri, dagligvarebutikken Joker og diverse andre forretninger i nærområdet. Gangavstand til Bygdøy Allé, som er rangert blant Oslos beste handlegater, der noen av byens flotteste spesialforretninger ligger på rekke og rad. Gangavstand til Aker Brygge og Tjuvholmen med alle sine servicefasiliteter og restauranter.

Oppdragsnummer

10-19-0046

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA)

Mer om eiendommen

og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

P-rom: ca 130 kvm

Innhold og standard

Lekker leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet. Leiligheten er praktisk utformet og holder en høy og moderne standard.

Leiligheten ligger i 4.etg og inneholder:
Romslig entre, stor stue, spisestue med utgang til solrik balkong , stort kjøkken med spiseplass, 2 soverom hvorav det ene har utgang til en solrik balkong som vender inn mot en rolig bakgård.Pent bad med dusj og badekar

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Leiligheten kan leveres møblert (

Kjøkken
Spis

med unntak av noen av møblene på bildene)
Etter avtale kan leiligheten også leveres umøblert

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 29 000,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Mulighet for leie av garasjeplass. Kontakt megler

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig.

Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.

Soverom

Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.05.2019
Leieperiode: 01.05.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.01.2020 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.05.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.01.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Balkong
Kjøkken

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Spis

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer