Lekker og svært moderne leiligheten, i meget attraktivt område

Munthes plass 46

Månedsleie 32.000,-
Primærrom 123m2
Bruttoareal 140m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

LAGÅSEN / LYSAKER- herskapelig på et høydedrag med fantastisk utsikt - Må oppleves!! 2 sov-2 bad

Beliggenhet

Lagåsen ligger solrikt til på toppen av Fornebulandet. Herfra går en sti ned til sjøen med tilgang til strand og badehus. Ned til kollektivknutepunktet Lysaker bruker man ca. 10 minutter til fots. Fra Lysaker sørger også Flytoget for at det er kort vei til Oslo Lufthavn og ut i verden. På Fornebulandet ligger shopping senteret Fornebu S, på Lilleaker finner du CC Vest. Hele området er som skapt for aktive mennesker, for i nærheten finnes også nyere svømmehall, curlinghall, kunstis og kunstgressbane, tennisanlegg og Norges største innendørsgolfanlegg. Dessuten er området fullt av tur-og sykkelstier, du får svaberg og fiskeplasser, og den nye Nansenparken.

Leiligheten er skreddersydd for deg som er over 55 år (eldste beboer i husstanden må være fylt 55 år for godkjennelse av dette leieforhold- sameiets regler )

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 1017 snr. 6 i Bærum kommune

Oppdragsnummer

10-21-0013

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

2. etasje: Primærrom utgjør ca 119 kvm

Innhold og standard

En utrolig lekker leilighet med nydelig utsikt. Standard i toppklasse! Må ses!

Leiligheten ligger i 2. etasje og har følgende rominndeling :
Entré, bod, bad, bad/vaskerom,omkledningsrom, 2 soverom og åpen stue/kjøkkenløsning. Veranda med adkomst fra entré. Skyvedør/ balkongdør fra stuen mot fransk balkong.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer