Herlig beliggenhet. God standard

Museumsveien 6

Månedsleie 85.000,-
Primærrom 320m2
Bruttoareal 416m2
Soverom 4
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

Bygdøy - Stor og herskapelig enebolig med romslig stue, spisestue, 4 soverom samt stor hage og garasje

Beliggenhet

Praktfull beliggenhet i et av Bygdøys beste villastrøk, preget av enhetlig arkitektur fra begynnelsen av 1900 tallet. Museumsveien er en liten, enveiskjørt gate som går fra toppen av Huk Aveny og ned til Langviksveien ved Folkemuseet. Stille og rolig område, sentralt og landlig med naturstier, strender, hyggelige kaféer, nærbutikker og restauranter i nærmiljøet.

Kort avstand til skoler, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Området er kjent for alle sine museer, og både Sjøfartsmuseet, Fram, Kon-Tiki, Holocaust museet, Oscarshall, Vikingskipene og Folkemuseet ligger i nabolaget.

Like i nærheten ligger også Bygdøy Idrettsplass. Her finner du kunstgressbane, Bygdøy Tennisklubb med flere baner og boblehall, samt Bygdøhus flerbrukshall med et bredt utvalg av aktiviteter for både barn og voksne. Ellers er det ridesenter på Bygdø Kongsgård.

Huk badestrand ligger i gangavstand fra boligen. I tillegg ligger Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad godt innen rekkevidde. Kongeskogen er totalfredet, noe som gjør dette til et herlig rekreasjonsområde. Her finner du blant annet en utbygd hinderløype, og preparerte skiløyper vinterstid.

Matrikkel

Gnr. 2 bnr. 219 i Oslo kommune

Innhold

Innholdsrik og klassisk flott enebolig med meget god standard.

Boligen inneholder:

1. etasje: Hall/trappegang, 2 stuer, kjøkken, matbod, vaskerom og toalettrom. Utgang til hage.
2. etasje: Trappegang, gang, 2 bad/wc og 3 soverom.
U.etasje: Gang/trappegang, dusjbad/wc, soverom/stue, bod.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer
Portrettbilde av Jon Martin Knai Strandlie

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Kontakt Jon Martin Knai på e-post
strandlie@sem-johnsen.no

Kontakt Jon Martin Knai på telefon
40 00 98 91

Jon Martin har to bachelorgrader fra Handelshøyskolen BI, en i finans og en i eiendomsmegling. Han har hatt ulike stillinger innen finans og salg før han begynte hos Sem & Johnsen i 2015, der han har jobbet som koordinator ved salg av ny- og bruktbolig og med oppgjør før han begynte med utleie. Han leier ut boliger over hele Oslo og Bærum. Jon Martin er dedikert og nøyaktig i sitt arbeid, og jobber strukturert og målrettet for å sikre korrekt leietaker etter utleiers ønske.

Les mer