Meget fin beliggenhet med kort vei til Bekkestua

Nadderudveien 63

Månedsleie 24.500,-
Primærrom 167m2
Bruttoareal 216m2
Soverom 4
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Hosle - Enebolig på høydedrag med flott utsikt- 4 soverom-2 bad

Beliggenhet

Boligen har en attraktiv beliggenhet på Hosle. Godt tilbaketrukket fra vei,på et høydedrag med flott utsikt, og meget gode solforhold. Kort gangavstand til Eikeli barneskole, Steinerskolen, flere ungdomsskoler og Eikeli videregående. Flere barnehager i nærområdet. Det er kort gangavstand til offentlig kommunikasjon med ekspressbuss og T- bane fra Østerås og Bekkestua. Forøvrig god offentlig kommunikasjon i området.

Eiendommen ligger sentralt til mellom Bekkestua/Østeås og Eiksmarka. Bekkestua handlesenter med bredt utvalg av forretninger, post, bank, vinmonopol, restauranter, cafeer m.m. er enkort kjøretur unna. Både Elixia og Sats treningssenter er lokalisert på Bekkestua. Det er videre fine turmuligheter i nærområdet. Hagabråten med turområder
og flotte akebakker vinterstid i gangavstand.

Romslig solrik tomt som er pent opparbeidet med plen, prydbusker og annen beplantning. Boligene ligger høyt og fritt og med flott utsikt.

Oppdragsnummer

10-19-0080

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Primærrom utgjør ca 167 kvm

Innhold og standard

1. etasje:Romslig flislagt inngangsparti med varmekabler og garderobedel, stort hyggelig
kjøkken med spiseplass, separat wc, praktisk flislagt vaskerom med varmekabler, 1 soverom, stor og romslig stue med utgang til flott terrasse og hage.
2. etasje:Pent flislagt bad med varmekabler og boblebadekar, allrom og 3 soverom

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer