Nedre Skogvei 7 a

Nedre Skogvei 7 a

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 91m2
Bruttoareal 100m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lys og lekker hjørneleilighet med egen solrik hage, terrasse og parkeringsplass!

Beliggenhet

Rolig, sentral og barnevennlig beliggenhet i et veletablert boligområde på Bestum, like ved Skøyen og Bestumkilen. Leiligheten ligger pent til i naturskjønne omgivelser i et hyggelig nabolag. Kort vei til byen, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager samt flotte rekreasjonsområder.

Vækerøstranden og Hydrostranda med sine fine rekreasjonsområder for jogging, tur og bading innen gangavstand. Ved å følge turstien fra Maxbo kommer du til Lysaker Brygge med strand (Sollerudstranda) og brygge - flotte bademuligheter. I motsatt retning kan du ta turen til Bygdøy, ypperlig for jogging og tur samt fine bademuligheter. Sykkeltrassé langs Bestumkilen og Frognerkilen tar deg til byen og sentrum eller ut mot Fornebulandet.

Flere dagligvareforretninger i området med bl.a. Matkroken på Furulunden, Coop Mega, Rema 1000 og Kiwi på Hoff. Diverse forretninger, herunder hyggelige spisesteder, kafeer, delikatesse forretningen Maschmanns samt treningssenter finner du på Karenslyst Allé.

Kort vei til handlesenteret CC Vest med bredt servicetilbud.

Offentlig kommunikasjon med trikk (nr. 13) fra Furulunden innen ca. 8 minutters gange fra boligen, trikken bruker under 15 minutter til Solli Plass. Kort vei til Skøyen med tog, buss og flytog. Flere bussruter fra Maritim innen ca. 10 minutters gange

Oppdragsnummer

10-19-0060

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Lys & lekker endeleilighet beliggende i grønne omgivelser med direkte adkomst fra ytterdør og stue.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer