Nedre Skogvei 7 a

Nedre Skogvei 7 a

Månedsleie 19.950,-
Primærrom 91m2
Bruttoareal 100m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

BESTUM/ ULLERN-Lys og lekker 4 -roms hjørneleilighet med egen solrik hage og terrasse

Beliggenhet

Rolig, sentral og barnevennlig beliggenhet i et veletablert boligområde på Bestum, like ved Skøyen og Bestumkilen. Leiligheten ligger pent til i naturskjønne omgivelser i et hyggelig nabolag. Kort vei til byen, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager samt flotte rekreasjonsområder.

Vækerøstranden og Hydrostranda med sine fine rekreasjonsområder for jogging, tur og bading innen gangavstand. Ved å følge turstien fra Maxbo kommer du til Lysaker Brygge med strand (Sollerudstranda) og brygge - flotte bademuligheter. I motsatt retning kan du ta turen til Bygdøy, ypperlig for jogging og tur samt fine bademuligheter. Sykkeltrassé langs Bestumkilen og Frognerkilen tar deg til byen og sentrum eller ut mot Fornebulandet.

Flere dagligvareforretninger i området med bl.a. Matkroken på Furulunden, Coop Mega, Rema 1000 og Kiwi på Hoff. Diverse forretninger, herunder hyggelige spisesteder, kafeer, delikatesse forretningen Maschmanns samt treningssenter finner du på Karenslyst Allé.

Kort vei til handlesenteret CC Vest med bredt servicetilbud.

Offentlig kommunikasjon med trikk (nr. 13) fra Furulunden innen ca. 8 minutters gange fra boligen, trikken bruker under 15 minutter til Solli Plass. Kort vei til Skøyen med tog, buss og flytog. Flere bussruter fra Maritim innen ca. 10 minutters gange

Matrikkel

Gnr. 6 bnr. 133 snr. 32 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0048

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Lys & lekker endeleilighet beliggende i grønne omgivelser med direkte adkomst fra ytterdør og stue. Innbydende terrasse og privat, solrik hage med videre adkomst til sameiets felleshage. Eksklusiv bruksrett til biloppstillingsplass få meter fra egen (privat) ytterdør.

Leiligheten holder en god standard med bl.a. oppgradert kjøkken og nytt bad i 2015. Ellers er alle overflater som vegger og himlinger også pusset opp/malt. Leiligheten har en hyggelig og god planløsning.

Leiligheten er beliggende i 3.etasje, men som faktisk er på bakkeplan siden tomten er skrånende. Utgang fra stue til hellelagt og overbygget terrasseplatting og hage.

1.etasje: Primærrom utgjør 91 m2 som omfattes av:
Vinffang, entre, gang, kjøkken, stue/spisestue, 2 soverom, et disponibelt rom/kontor, bad/vaskerom.
Ytre rom: Boder i kjeller.

Standard:

Kjøkken:
Delvis ny (2015) kjøkkeninnredning fra Atlas med nye hvite glatte fronter med Gripekant (ingen håndtak) på skuffer og skapdører. Overskap i samme utførelse. Benkeplater i sort granitt med nedfelt hjørnevask i sort kompositt. Forøvrig er det integrerte hvitevarer som består av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/frys samt mikrobølgeovn. Avtrekksvifte over kokeplate som er koblet til kanal ut. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger.

Bad/vaskerom:
Baderomskonstruksjon fra 2015. Støpt og flislagt gulv med elektriske varmekabler.

Flislagte vegger. Baderomsinnredning med skuffer og heldekkende servant. Speilskap med integrert belysning over servant. Vegghengt toalett med innbygget sisterne med avrenningshull. Dusjnisje med svingbare glassdører. Egen nisje med plass og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Elektrisk avtrekksvifte som er koblet til luftkanal. Det er montert integrert DAB-radio med høyttalere montert i himlingen.

Gulv:
Hovedsakelig heltre eikeparkett. Lamellparkett eikeparkett på to soverom. Fliser i entré og kontor samt bad.

Vegger:
Sparklede og malte gipsvegger.

Himlinger:
Nedsenket himling bestående av gipsplater (eller tilsvarende) som er sparklet og malt. Nedsenket tak med downlights i gang og bad.

Takhøyde i stuen er drøyt 260 cm.

Dører:
Glatte malte dører. Ny dør inn til bad.

Disponiblet rom er omgjort fra bod til soverom av tidligere eier. Dette rom er iht. opprinnelige plantegninger godkjent som bod og er dermed ikke godkjent som rom for varig opphold. Videre bruk vil være leiers ansvar og risiko.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert med hvitevarer på kjøkken.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 19 950,- pr. måned. Varmtvann inkludert. Standardpakke kabel-tv/internett inkludert.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Utendørs parkeringsplass medfølger leieforholdet.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.juli
Leieperiode: 1 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.03.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.03.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer