Niels Juels Gate 15

Niels Juels Gate 15

Månedsleie 22.000,-
Primærrom 73m2
Bruttoareal 80m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

FROGNER- Flott 3-roms toppleilighet med 2 solrike takterrasser, heis og parkeringsmulighet!

Beliggenhet

Niels Juels gate 15 er en klassisk 30-talls funkis tegnet av den kjente arkitekten Jens Gram Dunker. Leiligheten ligger i toppetasjen, med fantastiske lysforhold og store rom. Tomten er opparbeidet med hyggelig hage, grønne busker og trær. I bygget er det personheis med adkomst fra alle plan.

Boligens beliggenhet ligger i et rolig og tilbaketrukket miljø, med Frogners servicetilbud bare et steinkast unna. Det er kort gangavstand til alt av hovedstadens fasiliteter, enten du er på utkikk etter shopping og uteliv, kulturopplevelser eller lekeplasser, barnehager og skoler.

Ellers er det fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter blant annet i Slottsparken, Skarpsnoparken, Frognerparken, på Bygdøy og langs Frognerkilen. Populære Tjuvholmen med sine flere servicetilbud, spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet, Fineart og Pushwagner Gallery ligger like i nærheten. Her finner du også utendørs skulptursamling, populære strandpromenader og byens mest sentrale sjøbad - i tillegg til en rekke anerkjente butikker og restauranter.

Kollektivt finner du både trikk og buss fra Bygdøy Allé, Solli plass og Drammensveien. Det er gangavstand til tog og flytog fra Nationaltheatret.

Matrikkel

Gnr. 211 bnr. 177 snr. 8 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0110

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Megler