Niels Juels gate 38

Niels Juels gate 38

Månedsleie 27.000,-
Primærrom 150m2
Bruttoareal 163m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Klassisk 5(6)-roms med solrik balkong, svenskeovn, stukkatur og rosetter!

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt og attraktivt til på Frogner med gangavstand til flere restauranter, caféer, nisjeforretninger, samt andre servicetilbud. Gode kollektivmuligheter med buss og trikk i umiddelbar nærhet. Ellers i området finner man populære spisesteder som Bølgen Moi, Champagneria mm. Uranienborg skole (1-9 trinn), Hartvig Nissen videregående skole og Den Franske skolen ligger noen minutters gange fra leiligheten. Det er i tillegg flere barnehager i nærområdet.
Det er god tur- og rekreasjonsmuligheter i området med kort vei til Uranienborg, Slottsparken og Frognerparken med bade- og tennismuligheter. Det er også kort vei til Oslo sentrum med alle fasiliteter.

Oppdragsnummer

10-19-0012

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

4.etasje: Entré/gang, tre soverom, dusj/wc, to stuer og kjøkken med spiseplass.

Standard
Entré/gang: Romslig entré og gang med god plass til yttertøy.

Mer om eiendommen

Malte vegger og parkett på gulv.

Stue 1: Lys og romslig stue med klassisk svenskeovn. Utgang til solrik balkong på ca 5 kvm med smijernsrekkverk. Rosett og stukkatur i himling. Parkett på gulv.

Stue 2: Mellomstue med klassisk etasjeovn. Rosett og stukkatur i himling. Parkett på gulv.

Kjøkken: Moderne kjøkken fra 2012. Hvit høyglans Ikea kjøkkeninnredning med underlimt kum og ventilatorvifte, granitt benkeplate og fliser over benk.
Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Lekker peisovn i hjørnet av kjøkkenet. Det er montert pumpe på kjøkkenavløp. Rosett og stukkatur i himling.
Parkett på gulv.

Bad: Pent flislagt bad med wc, servant og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Downlights i tak. Varmekabler i gulv.

Soverom 1: Hovedsoverom vendt mot rolig bakgård.

Felles hage
Trappegang

Godt med skapplass.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 27 000,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet.

Inngangsparti
Stue med svenskeovn, rosetter og stukkatur

Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.mars
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.11.3019 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 28.02.2020.

Stue
Kjøkken

Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.11.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Det er plass til romslig spisestue på kjøkkenet
Kjøkken
Soverom
Soverom
Svenskeovn i stue

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer