Niels Juels gate 38

Niels Juels gate 38

Månedsleie 27.000,-
Primærrom 150m2
Bruttoareal 163m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Klassisk 5(6)-roms med solrik balkong, svenskeovn, stukkatur og rosetter!

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt og attraktivt til på Frogner med gangavstand til flere restauranter, caféer, nisjeforretninger, samt andre servicetilbud. Gode kollektivmuligheter med buss og trikk i umiddelbar nærhet. Ellers i området finner man populære spisesteder som Bølgen Moi, Champagneria mm. Uranienborg skole (1-9 trinn), Hartvig Nissen videregående skole og Den Franske skolen ligger noen minutters gange fra leiligheten. Det er i tillegg flere barnehager i nærområdet.
Det er god tur- og rekreasjonsmuligheter i området med kort vei til Uranienborg, Slottsparken og Frognerparken med bade- og tennismuligheter. Det er også kort vei til Oslo sentrum med alle fasiliteter.

Oppdragsnummer

10-19-0012

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

4.etasje: Entré/gang, tre soverom, dusj/wc, to stuer og kjøkken med spiseplass.

Standard
Entré/gang: Romslig entré og gang med god plass til yttertøy. Malte vegger og parkett på gulv.

Stue 1: Lys og romslig stue med klassisk svenskeovn. Utgang til solrik balkong på ca 5 kvm med smijernsrekkverk. Rosett og stukkatur i himling. Parkett på gulv.

Stue 2: Mellomstue med klassisk etasjeovn. Rosett og stukkatur i himling. Parkett på gulv.

Kjøkken: Moderne kjøkken fra 2012. Hvit høyglans Ikea kjøkkeninnredning med underlimt kum og ventilatorvifte, granitt benkeplate og fliser over benk.
Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer