Meget populær beliggenhet- sentralt

Niels Juels gate 38

Månedsleie 27.000,-
Primærrom 150m2
Bruttoareal 163m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNER-Klassisk 5(6)-roms med solrik balkong, svenskeovn, stukkatur og rosetter! Ikke kollektiv/ studenter

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt og attraktivt til på Frogner med gangavstand til flere restauranter, caféer, nisjeforretninger, samt andre servicetilbud. Gode kollektivmuligheter med buss og trikk i umiddelbar nærhet. Ellers i området finner man populære spisesteder som Bølgen Moi, Champagneria mm. Uranienborg skole (1-9 trinn), Hartvig Nissen videregående skole og Den Franske skolen ligger noen minutters gange fra leiligheten. Det er i tillegg flere barnehager i nærområdet.
Det er god tur- og rekreasjonsmuligheter i området med kort vei til Uranienborg, Slottsparken og Frognerparken med bade- og tennismuligheter. Det er også kort vei til Oslo sentrum med alle fasiliteter.

Matrikkel

Gnr. 211 bnr. 195 snr. 12 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0053

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

4.etasje: Entré/gang, tre soverom, dusj/wc, to stuer og kjøkken med spiseplass.

Standard
Entré/gang: Romslig entré og gang med god plass til yttertøy. Malte vegger og parkett på gulv.

Stue 1: Lys og romslig stue med klassisk svenskeovn. Utgang til solrik balkong på ca 5 kvm med smijernsrekkverk. Rosett og stukkatur i himling. Parkett på gulv.

Stue 2: Mellomstue med klassisk etasjeovn. Rosett og stukkatur i himling. Parkett på gulv.

Kjøkken: Moderne kjøkken fra 2012. Hvit høyglans Ikea kjøkkeninnredning med underlimt kum og ventilatorvifte, granitt benkeplate og fliser over benk.
Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Lekker peisovn i hjørnet av kjøkkenet. Det er montert pumpe på kjøkkenavløp. Rosett og stukkatur i himling.
Parkett på gulv.

Bad: Pent flislagt bad med wc, servant og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Downlights i tak. Varmekabler i gulv.

Soverom 1: Hovedsoverom vendt mot rolig bakgård. Godt med skapplass.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 27 000,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Soderberg & partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Juni/ Juli ( 1. juli )
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.03.3021 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til01.07.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.03.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Nice and big apartment , central location in the heart of Frogner

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer