Niels Juels gate 48

Niels Juels gate 48

Månedsleie 34.500,-
Primærrom 170m2
Bruttoareal 195m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet

Kort om eiendommen

FROGNER/URANIENBORG - Representativ stor leilighet i 3. etg, ca 170 m². Balkong, 4 sov, flere oppholdsrom på rad og 2 bad

Beliggenhet

Meget sentral og attraktiv beliggenhet i flott boliggård på Uranienborg. Dette er et ettertraktet og populært strøk på Frogner som består av bygårder og hyggelige nisjebutikker samt en rekke serveringssteder, kaféer, barer og hyggelige restauranter m.m. Alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Gangavstand også til Nationaltheatret/Karl Johan, Aker Brygge og Tjuvholmen. Bytrikk i Frognerveien ca hundre meter unna, busser i Bygdøy Allé og i Skovveien. Slottsparken og Frognerparken, samt turstier på Bygdøy og langs Frognerkilen er alle gode turmuligheter.
Uranienborg skole innen kort gangavstand. Hartvig Nissen videregående skole og Den Franske skolen i nærområdet.

Oppdragsnummer

10-18-0050

Areal

Primærrom: 170 kvm, Bruksareal: 170 kvm, Bruttoareal: 195 kvm
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

3. etg: Primærrom utgjør 170 kvm som omfattes av entré/hall, 2 stuer, kjøkken/spisestue, 2 bad, gang, 4 soverom og wc.
Balkong ut fra kjøkken. Sol på dagtid på balkongen. Leiligheten har også luftebalkong på ca. 1,5 kvm mot lukket bakgård.

Nyoppusset entré med varmekabler, kjøkken med spiseplass og svenskeovn, flere oppholdsrom på rad, og alle soverom vender mot skjermet bakgård. Ingen sjenerende støy på soverommene.

Leiligheten har to bad, i tillegg til separat WC. Alle rom ble fullstendig renovert i 2007.
Bad 1: Romslig baderom som er pent flislagt. Badet innehar bl.a. badekar, doble servanter og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.